Gość Korona1 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 WITAM MAM PROBLEM POLEGAJĄCY NA TYM,ŻE SAMOCHÓD CIĘŻKO JEST ZAPALIĆ.TRZEBA UŻYWAĆ SPOSOBU. PO ZAGRZANIU ŚWIEC TRZEBA WYŁĄCZYC STACYJKĘ A NASTEPNIE SZYBKO NA KRÓTKO URUCHOMIĆ ROZRUCH ZANIM ZAŚWIECI SIE KONTROLKA IMMOBILAJZERA. WSPOMINANA KONTROLKA ŚWIECI PODCZAS JAZDY CIĄGŁYM CZERWONYM ŚWIATŁEM A MIGA W CZASIE POSTOJU. W DOSTEPNYCH WARSZTATACH DOWIEDZIAŁEM SIE ZE ICH PROGRAM NIE UMIE SIĘ POŁĄCZYC Z MOIM IMMOBILAJZEREM. A MOŻE TAK POWINNO BYĆ ???? TYLKO CO BEDZIE ZIMĄ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcos26 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 WSPOMINANA KONTROLKA ŚWIECI PODCZAS JAZDY CIĄGŁYM CZERWONYM ŚWIATŁEM u mnie jest tak samo ale nie mam problemow z immobilajzerem Nie zwrocilem uwagi czy miga na postuju ------------------------------------------------------------------------------------------------------- wielkie sorki pomylilem alme ze sluzbowa corolka (: ale gafa :oops: zerkne jak jest w almie i napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 U mnie kontrolka nie świeci się podczas jazdy. Miga tylko na postoju. Gdy przekręcam kluczyk do odpalenia silnika (w pozycji ON) od razu się wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 kontrolka miga na postoju przy wyłączonym zapłonie.W pozycji ON nie powinna się wogule świecić.Jeśli się świeci oznacz to , że immobiliser wychwycił jakiś błąd.Spróbuj z 2 kluczykiem jeśli będzie ok oznacza to ,że 2 kluczykjest uszkodzony lub rozkodowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcos26 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 zgadza sie na postoju miga a podczas jazdy nie swieci sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 fakt faktem nie mam 2,2 a jedynie 1,5 ale pewnie immo jest takie samo - na postoju miga po przekreceniu kluczyka w pozycje ON gasnie. moze zamoczyles kluczyk, albo upadł Ci i to niebieskie dziadostwo z kluczyka sie uszkodzilo - zobacz tak jak pisal ktos wczesniej z drugim - powinno byc ok. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.