Gość dr0m Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tylko dlaczego podciales mu gardlo instalujac LPG?? ...a to juz inna historia. Historia morderstwa z rozsądku. :diabel: (patrz dział LPG) Na szczescie na razie nie jest mściwy... kochamy sie ze wzajemnoscia. Ja go tankuje a on mnie wozi do pracy i na wycieczki Jak go nie kochac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pat Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak go nie kochac... No ja już się zakochałem, choć padł rozrusznik. Zmuszonym przez to poruszać się innymi czterośladami (między innymi moim poczciwym N13 - na marginesie na sprzedaż) i zdecydowanie tęsknię za swoim GTI. Również chciałem dokonać morderstwa z rozsądku, ale sie okazało że nie byłoby to jednak rozsądne, gdyż do pracy mam troszkę ponad 2 kilosy. Pozdrawy dla kierowników GTI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi