Gość kozioł Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witam , Jk w temacie , moze jest jakaś dokumentacja , co gdzie i jak w Serence ? , bdę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a co konkretnego naprawiasz ja jak robiłem most to pojechałem do serwisu nissana i wydrukowali mi schemat mostu .tylko podałem numer nadwozia i rok produkcji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a co konkretnego naprawiasz ja jak robiłem most to pojechałem do serwisu nissana i wydrukowali mi schemat mostu .tylko podałem numer nadwozia i rok produkcji .a co konretnego z mostem robiles ?:> polecam program autodata! mozna znalesc go tu i tam tam jest bardzo dobrze opisana serena sa schematy itp osobiscie znalazlem tam jak zaprogramowac pilot do alarmu bo jeden mi nie dzialal... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 most wył i wymieniałem łożyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a co naprawiasz ja swoja też całą przeryłem miałem 2,0SGX a teraz mam SLX napisz coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 most wył i wymieniałem łożyskaale co z mostem zrobiles... ja mam jakies dziwne dziweki jak sie biegi zmieia jakby gdzies byly luzy (sprzeglo?) kit wie nie jest to deenrwujace ale sa i je slychac :> w sumie przywyczailem sie juz ;D a i nie wiem jak halasuje most 0o mze moj tez halasuje ale kto to wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 most jak wyje to jest takie uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aż mózg ci sie lasuje u mnie to zaczynalo się po przekroczeniu 90/km/h. jak zacznie wyć to na pewno rozpoznasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 o narazie nie halasuje ;p bo przy 150 da sie wytrzymac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.