Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 no no ladne a ile ta nowosc kosztuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 no no ladne a ile ta nowosc kosztuje :wink: 220$ z przesylka. najgorsze jest to ze to nowosc na rynku. nikt ich jeszcze nie testowal i nie wiadomo czy nie beda zolkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 N o to Wacu trzeba zamowic i przetestowac i bedziesz pierwszy .....testowal lampy... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 N o to Wacu trzeba zamowic i przetestowac i bedziesz pierwszy .....testowal lampy... :wink: na orgu juz ktos kupil i czeka az dojda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 na orgu juz ktos kupil i czeka az dojda NO ja juz czekam na swoje ponad miesiac.......okazalo sie ze maly chinczyk sie ulotnil...i ani sladu po lampach. Teraz trzeba kupic nowe :evil: A soczewki i przetwornice juz czekaja na montarz. Bede mial chyba 1 Maxime w Polsce w takiej budzie z Bi-xenonami, bo przeciez Butryn byl pierwszy ale w Amerykanskiej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Kurde... ale mi się podoba ta pierwsza Maxima koloru białego co zaserwował Wacu. Geeez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no,, Wacu jak sobie zaserwuje nowe lampy do swojej maszyny to tez bedzie kosmos .., :wink: az sie nimoge doczekac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Crush Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 hej , a co WielkiWac-u powiesz na te ??? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...1QQcmdZViewItem pisze , że pasują do maximki , ciekawe czy bez przeróbek ? [ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 18:07 ] albo te , jeszcze lepsze http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-96-97-98...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 hej , a co WielkiWac-u powiesz na te ??? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...1QQcmdZViewItem pisze , że pasują do maximki , ciekawe czy bez przeróbek ? [ Dodano: Pon 11 Gru, 2006 18:07 ] albo te , jeszcze lepsze http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-96-97-98...1QQcmdZViewItem juz je widzialem. wygladaja niezle dopuki swiatla sa zgaszone. jak sie je zapali to tragedia. Nie daja rownomiernego swiatla, wyglad niezly, dzialanie do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajne te lampy do maxim ciekawe czy do mojej primy by podeszły te lampy http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...1QQcmdZViewItem Albo jakieś podobne moje szlag trafił i skusił bym się na jakieś A może są jakieś co podejdą bez dużych przeróbek :?: U mnie kształt jest taki- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajne te lampy do maxim ciekawe czy do mojej primy by podeszły te lampy http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...1QQcmdZViewItem Albo jakieś podobne moje szlag trafił i skusił bym się na jakieś A może są jakieś co podejdą bez dużych przeróbek :?: U mnie kształt jest taki- Obrazek nie podejda jednak z tego co widze przy malych kombinacjach badz zadnych moglbys sie pokusic na lampy od altimy 2001 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-01-NISSA...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-01-NISSA...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajne fajne podobają mi sie Tylko ciekawe jak z jakością odbłyśników :?: To zn. czy w miare świecą i czy po np. roku nie trafi odbłyśników szlag A cena np. 128$ za oba czy za jeden :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajne fajne podobają mi sie Tylko ciekawe jak z jakością odbłyśników :?: To zn. czy w miare świecą i czy po np. roku nie trafi odbłyśników szlag A cena np. 128$ za oba czy za jeden :?: za pare. czyli lewy i prawy, wlacznie z kierunkami. w sumie 4 lampy w 2 kawalkach EDIT. o i jeszcze postojowki tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No to jestem coraz bardziej napalony :579: Została kwestia czy będą pasować do błotnika bo do atrapy powinny :okulary2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No to jestem coraz bardziej napalony :579: Została kwestia czy będą pasować do błotnika bo do atrapy powinny :okulary2: badz pionierem i sprawdz :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Miał jakiś twój znajomy te lampy :?: Ciekaw jestem jak świecą żeby nie było rozczarowania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Miał jakiś twój znajomy te lampy :?: nie z altimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Miał jakiś twój znajomy te lampy :?: nie z altimy. Oki nie ważne chodzi mi o firmę inaczej jakość tych lamp Albo tak czy np. po roku nie trafi ich szlag jak obecnych moich w których odbłyśnik wyleniał Po prostu czy są z nich zadowoleni :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 z tego co widze na amerykanskim forum to ludzie nie maja zadnych pretensji do tych swiatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Może jeszcze podpowiesz ile będzie kosztować przesyłka + ubezpieczenie :?: I jakieś jeszcze koszty Podobnież można wysłać samolotem szybko i drożej lub statkiem tanio i długo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Może jeszcze podpowiesz ile będzie kosztować przesyłka + ubezpieczenie :?: I jakieś jeszcze koszty Podobnież można wysłać samolotem szybko i drożej lub statkiem tanio i długo :/ takie cos to juz na priwa. [ Dodano: Nie 04 Lut, 2007 12:59 ] a moze projektory z xenonami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 kiedy sie bierzesz za montaz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 kiedy sie bierzesz za montaz ?? na wiosne. planuje je w montowac w lampy R34 style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 no to jest nas dwoch ... ja tez na wiosne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 ja tez na wiosne A masz juz lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi