Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 na drugiej fotce widze Rolexa ale xenonki wypas ... wsadz foty jak to juz pomontarzu swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czy te projektorki tylko do maxi czy do zwykłych lamp jak moje też :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czy te projektorki tylko do maxi czy do zwykłych lamp jak moje też :?: najlepszy efekt bedzie jesli masz przejzyste szklo a nie ten stary typ co rozpraszal swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No to jestem coraz bardziej napalony :579: Została kwestia czy będą pasować do błotnika bo do atrapy powinny :okulary2: Siemanko, widze ze tu kolega Tomek napala sie na lampy do swojej P11 z USA i nic sie na forum Primery nie chwali... A tak całkiem poważnie to myslisz coś nad tymi lampami poważnie? Jak je wciągniesz to pochwal sie czy podeszły i jaki jest efekt. Ostatnie pytanie,które sie nasuwa to jak jest z homologacją? Podobno strumien swiatla w USA jest inny niż w Europie, czy nie będzie to przeszkadzać w codziennym uzytkowaniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Noooooooo !!!!!!!!!!1 Lampy wreszcie dotarly teraz trza sie brac za robote A Ty Wacu lampy juz masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Noooooooo !!!!!!!!!!1 Lampy wreszcie dotarly teraz trza sie brac za robote A Ty Wacu lampy juz masz ? nie jeszcze nie. jakos nie bardzo mi sie pali do tego. zrob jakies foty oszacujemy co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Spoko ....sporzadze cala dokumentacje z montazu i wrzuce na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Spoko ....sporzadze cala dokumentacje z montazu i wrzuce na forum zrob tez foty przed montazem [ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 22:00 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 nic tylko wsadzac zarowki jakie 10 000K ,,i bedzie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Lampy sa ....widze ze wszystko idzie zgodnie z planem A zarowki to gora 6000 ! Bo wyzsze temperatury to tylko ladnie wygladaja....a swiatla ni ch*ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Lampy sa ....widze ze wszystko idzie zgodnie z planem A zarowki to gora 6000 ! Bo wyzsze temperatury to tylko ladnie wygladaja....a swiatla ni ch*ja to co bede montowal to zestaw od acury TSX. Zarniki 4300 K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Seryjnie w samochodach sa montowane 4300 i 6000. Cala reszta 8000,10000,12000 itp. to wynalazki, ktore daja mniej swiatla niz zwykle zarowki. Jest to juz swiatlo zbyt niebieski ktore sie rozprasza i nie oswietla drogi tylko oslepia kierowcow jadacych z przeciwka Jedyna zaleta takich zarowek, to naprawde Kozacko wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jedyna zaleta takich zarowek, to naprawde Kozacko wygladaja Jak dla mnie to kozacko wyglądają tylko te 4300 i 6000K bo te powyżej to juz świecą jak jakieś niebieskie duże Ledy, ale to moj gust. Ja widzialem fotki P11 z zamontowanymi xenonanmi 6000K i mowie wam - kozacko to wygląda i dajecie mi jeszcze troszke czasu,a w mojej teź będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 prace w toku [ Dodano: Sob 31 Mar, 2007 13:15 ] i jeszcze troche wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 to teraz bedziesz mial ladniejsze lampy od moich ,,,,kurde tez musze cos wymodzic i zamienic na jakie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wypas wypas już samo R34 Style konkretnie wyglądało a co dopeiro z Xsenonem, z montażem tego nie będzie wiele roboty więc się nie opierdzielaj, oporowo i na przód, Efekt końcowy mile widziany tu i w projektak i prezentacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wacu dales te foty ..jak lezo na aucie ................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 pare dziennych fotek lampy nie skonczone, trzeba je zlozyc do kupy jak nalezy i pozakladac uszczelniacze aby pozbyc sie szpar no i nocne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 poprostu calkiem inna maximka piknie to swieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Gratulacje Wacu :one: :one: :one: Trzecia Maxima klubowa z tego roku na Xenonach Kto nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jednak wydaje mi sie ze musze je troszke podniesc tak aby wyzej swiecily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 foty z 7 PIXElowego aparaciku WYSZLY piknie , dokladnie jak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi