Gość Jarecki Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Temat dotyczy tego jakie tam wyłączniki macie? Chodzi mi o te cztery zaslepki, ja mam tam awaryjne, ogrzewanie tylnej szyby i przeciwmnielne. a jest jeszcze czwarta i widzilem ze niekotorzy cos tam maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=20762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Dzięki. Z tego co wywnioskowalem to luz bluz i orzeszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ogrzewanie szyby tylnej i lusterek (tak tak... lusterek), awaryjne do mrygania w ramach podziekowania i przeciwmgielne tylne do oślepiania tych co z tyłu jadą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ogrzewanie szyby tylnej i lusterek (tak tak... lusterek), awaryjne do mrygania w ramach podziekowania i przeciwmgielne tylne do oślepiania tych co z tyłu jadą ... Lusterka na osobnym włączniku? Dziwne. U mnie grzeja sie jak sie wlaczy ogzrewanie tylnej szyby i swiatła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 U mnie to samo co u kolegiJareckiegolusterka grzeja sie razem z tylna szyba.a kolejnosc taka sama jak w innych przypadkach,czyli:ogrzewanie tylnej szybki+lusterka,awaryjki,przeciw mgielne i pusty przycisk. Pozdrawiam nissanmaniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jest tam miejsce na obsługę wycieraczek przednich reflektorów w wersjach skandynawskich tak samo jak w n-14 i n-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 achaaaaaaaaaa...dobrze wiedziec.Dzieki za uswiadomienie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.