Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Co sądzicie?

Gość ryba!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem fanem tuningu, ale gdybym miał mikruskę to mocno bym się nad tym zastanowil. Z jednej strony cena przystępna z drugiej jednak lekka obawa o ich trwałość zwłaszcza na naszych drogach.

Mimo wszystko warto o tym pomyśleć

Pozdrawiam

Mi się nie podobają, ale to pewnie dlatego, że nie potrafię sobie ich wyobrazić założonych, a do tego nie lubię obniżonych w ten sposób aut (takie rzeczy to nie w tym kraju...). Bałbym się, że w ciągu tygodnia po założeniu połamię je na jakimś krawężniku... poza tym te dziury w nich jak dla mnie są jakieś takie za duże...

Obejrzałem dwa pozostałe zdjęcia (czerwonej micry). Z badlookiem, siatkami, wydechem obniżonym w środek z tyłu ma to pewien styl, ale nie nadaje się na nasze drogi...

maddrajwer napisał:
Na moje oko to zdjęcia czerwonego mikrusa to fotoshopka. Może nie jestem odkrywczy ale efekt w rzeczywistości może być zupełnie inny

tez mi sie tak wydawalo

nie mniej mi sie podoba ;) - jak ktos ma wlasny domek z plaskim podjazdem i w meiscie parkuje tylko w zatoczkach lub/i pod supermarketami ;)

ciekawe czy przez garby by przeszlo ?

350 za zderzak czyli przod tyl 700 a spojlery gratis ???

prawd mowiac to gdyby za 700zł byl komplet to bym wziol ale z bomby przod do przrobki bo za duzy.. trzebabybylo skrucic o jakies 5 - 7 cm bo faktycznie pług sniezny :)wem bo moj doł zderzaka jest o 5 cm nizej od orgiunalu i wiem jak to juz chaczy na naszych drogach a co dopiero taki plug :|

Efekt bardzo fajny. Jednakże odradzał bym zakładać to do micry która jeżdzi po naszych polskich drogach. Z taki zderzakami trzeba bardzo uważacz podczas jazdy. Szczególnie podczas parkowania przy krawężniku by nie uszkodzić takiego cacka ;)