Gość Maciek78 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Niestety, kolejna operacja się nie udała, pacjent zmarł. Dziś ostatecznośc - wymiana przewodów i płynu hamulcowego, co podwoi moje koszta. Niestety, tak to jest, jak się chce półśrodkami dążyć do celu. Efekty postaram sie opisać znad morza, jeżeli tylko znajdę dostęp do netu. Przynajmniej po tym zabiegu sunny dostanie taki egzamin, że jak coś będzie nie tak to na pewno wyjdzie w praniu W najgorszym scenariuszu ktoś z oferujących pomoc w NKP assistance będzie miał krótszą noc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Dziś ostatecznośc - wymiana przewodów a mówiłem ze przewody do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Czy mogę bonzowi, maciejcesz, b12, jurkowi kamińskiemu i lukas.nis przyznać punkty "Pomógł"? Czy mnie mody zjedzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Czy mogę przyznać punkty "Pomógł Może niech ta sprawa zostanie wyjaśniona do końca. Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Wyjaśniona czy nie - każdy z pomagających mi ma rację. I każdy poświęcił trochę czasu, aby mi pomóc, albo sprówować pomóc. A że nie ma takiej opcji "Próbował pomóc" to ja to podciągam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Dawaj te punkty :twisted: Szybko poki jeszcze admin nic nie wie... hihihih Co do rozkrecania zaciskow i w ogole zabawy w mechanika to uwazam ze odwaliles kawal dobrej roboty... po pirwsze bo zobaczyles sam jak to wyglada, po drugie jak zrobisz sam to sam jestes pewien co i jak zrobiles, po trzecie juz wiesz ze to nie zaciski i ze trzeba szukac gdzies wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Za to to dałbym Ci 2 punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A z jakim autem mamy w ogóle do czynienia? Na przedniej ściance, pomiędzy pompą a zaciskami jest dodatkowy rozdzielnik (nie we wszystkich). Coś mi się kojarzy, że kiedyś ktoś miał z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A z jakim autem mamy w ogóle do czynienia?. Hehehehe, dobrze, że mówimy w ogole o Nissanie Sunny z 1995 roku, 1.4 LX gaźnik + LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alien_83 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a moze to wina reduktora sily hamowania. dajcie mi koledzy jakies namiary na uzywane zaciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Alien - dałbym Ci namiary, ale nie wiem, w której części Polski są Otrębusy (a nie chce mi się szukać ). Wracając do mojego problemu to... nie wymieniłem na razie tych przewodów. Objechałem cały kraj i problem się pojawiał, ale rzadziej niż w mieście. Najśmieszniejsze, że np jadąc autostradą było OK i nagle zaciski "łapały". A hamulec nie był wciskany przez 100 km. Najpóźniej do końca października wymienię przewody i wtedy opiszę, czy problem całkowicie zniknął. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No masz jazdę z tymi hamulcami - dobrze, że nie blokują się na max.... a Otrębusy mijałeś łukiem w niedziele - jakieś 6-8 km p.s. zagadaj z Bomblem - teraz niech on Ci coś przywiezie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Może i nie blokują się na maxa, ale problem jest i to czasami spory. Np w Gorzowie jadąć pod górkę chciałem wyprzedzić autobus - starego grata. Na lewym, redukcja i... po prawej mi tylko śmignął i był przede mną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 To rzeczywiscie udreka... trzeba cos z tym zrobic... redukcja musi dzialac tak by strzala pomknela do gory na predkosciomierzu a autobus (stary grat) zostal w tyle... PS: Ty lepiej na tej gorce to uwazaj tam Gorzowie... ino z gorki jest fotoradar Germance skubance stawiaja nawet fotoradary w miejscu gdzie na drodze maluja pasy... dzis w pore dostrzeglem taka "budke na szpaki"... stala na polu przy lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi