Gość olgi Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Niestety u mnie dość szybko psują się uszczelki w drzwiach (pękają) pomimo konserwacji. Czy ktoś z was ma problem z uszczelkami? Alma N15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja nie konserwuję i są oki. W brytyjczyku mimo iż auto popodgryzane przez rudą to uszczelki są w spoko stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terano1 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 olgi, mogly Ci sie drzwi lekko opuscic i podczas zamykania i otwierania ocieraja sie o uszczelki. Po jakims czasie guma w tym miejscu przeciera sie i peka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomi_ Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 mi właśnie podczas zamykania uszczelki ocierają się. Można jakoś podnieść drzwi, wprawdzie nie zauważyłem aby zbytnio się opuściły ale też i nie widzę sposobu aby je podnieść wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olgi Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tomi_, Japońska guma jest chyba mniej trwała (może jakiś związek z kamasutrą) Do ok -12 drzwi się otwirają a poniżej niestety lipa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja nie słyszałem żeby była lepsza guma od japońskiej!. Mam nissana z 86 roku i uszczelki są nienaruszone. Z reszt a jak ze wszystkim jak dbasz tak masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.