Gość maacieq Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 słucahjcie u mnie nawiew na nogi pasażera tylniej kanapy jest tylko z lewej strony z prawej jest coś w rodzaju zaślepki. u was też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 U mnie dmucha z dwoch stron. Moze cos sie zapchalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AS Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 TO w nissanie jest nawiew na nogi z tyłu ???? czy może w moim P11 98r też jest ??? Jakoś mi sie nie wydaje ale za czśto tam nie siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W P10 jest a wiec podejrzawam ze u Ciebie tez jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 W P10 jest a wiec podejrzawam ze u Ciebie tez jest.Nie wiedzialem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 tez nie wiedzialem i nadal nie wiem ,musze to sprawdzic (o ile to nei sa dziury w podłodze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A w którym miejscu mam szukać tego nawiewu z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 pod siedzeniami przednimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Wiecie co, też muszę to sprawdzić czy jest nawiew czy nie :smile: . P11 mam od miesiąca i nie interesowałem się tym. Ale jak na tą klasę samochodu to być powinien, bo jest nawet w Punciakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 w mojej W10 tez chyba nie ma:( wielkokrotnie tam zagladalem i nic takiego nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Tak, tak. Szukajcie pod siedzeniem i to bardziej w kierunku do przodu samochodu. Moze jakas wykladzina tam zalega i dlarego nie dmucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brodacz Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja mam nawiewy i z lewej i z prawej strony - działają. Widać je podczas naprzykład odkurzania... Wystarczy pchnąć fotele przednie na max do przodu i wtedy z tyłu obejrzeć co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Witam ja tez mam w slx p10 2,0 z 92 roku myśle ze to kazdy ma tylko jesli ktos uzywa na przykład nie firmowych tzn za długich dywaników to jest tak ze zakrywaja te nadmuchy i tak jakby ich wcale nie było lub nawiewy a przypomne ze sa z plastiku sa wciśniete w wykładzine wystarczy delikatnie wyciągnąc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 a jednak działa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mazg Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 szukając nadmuchu na tył znalazłem przewody elektryczne połaczone od spodu do przednich foteli..czy to ogrzewanie elektryczne /gdzie włacznik??/ czy też przewody do .. no właśnie do czego?? nawiewu nie znalazłemmm:) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 być może po prsotu nie masz 'wykupionej' tej opcji, generalnie jest tak że w fabtyce robią kostki do wszystkiego co jest opcjonalne ale nie montują tego ani wyłączników. tak dla uproszczenia montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jepa84 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 szukając nadmuchu na tył znalazłem przewody elektryczne połaczone od spodu do przednich foteli..czy to ogrzewanie elektryczne /gdzie włacznik??/ czy też przewody do .. no właśnie do czego?? nawiewu nie znalazłemmm:) pozdrowienia Wlaczniki powinienes miec kolo raczki od skrzyni biegow moze masz tam zaslepiki koski pewnie sa w kominie ukryte u mnie tak jest tylko ze nie mam podgrzewanych foteli kostki do foteli leza pod wykladzina ale nawiewu nie znalazlem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubertus Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ooooo to ciekawa informacja! Muszę sprawdzic u siebie! Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Mi sie wydaje ze te nawiewy dla pasazerow jadacych z tylu sa tylko w opcji z klimatyzacja!Ale nie wiem tego wiec moge sie mylic.Ja mam p10 2.0slx i nie mam tych nawiewow,klimy tez nie mam.Moj Ojciec ma w avensis-ie klime i ma nawiewy na tyl,ale Toyota to nie NISSAN!Sorrki za porownanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Ja nie mam klimy a nawiew jest fakt ze nie działał ale po wywaleniu dywaników niefirmowych ladnie dmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 szukając nadmuchu na tył znalazłem przewody elektryczne połaczone od spodu do przednich foteli..czy to ogrzewanie elektryczne /gdzie włacznik??/ czy też przewody do .. no właśnie do czego?? nawiewu nie znalazłemmm:) pozdrowienia Tez mam takie przewody i nie wiem od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuju Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 niestety przy mojej WP11 '98 z klimą, nie znalazłem nawiewów. U mojego ojca w P10 bez klimy też ich nie znalazłem. wyjąłem dywaniki, ale nic nie ma oprócz otworu w który wchodzą kable. sprawdzałem też czy stamtąd nie leci ,ale nic nie czuć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 sa nawiewy znaczy przynajmniej ja stojac w miejscu dalem dmuchawe na 3 i dalo sie wyczuc lekkie dmuchanie ,moze nie takie jak z przodu ale dalo rade.Klimy nie mam.Na 4 tez fajnie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 mam klime i nawiewy z tyłu pod siedzenami - jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 TO ja nic nie kumam. W mojej P11 SLX z klimą nie ma pod siedzeniami jednak żadnych nawiewów. Hmm dziwne. Ktoś to umie rozwiązać? Od czego zależy w jakich jest, a w jakich nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi