Gość zeusik Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 od szcześcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AS Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 aha no tak, to logiczne nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Kurwwwwwww gdzie wy macie te przeklęte nawiewy, bo moje nismo chyba takowych nima, w którym miejscu mają niby być przy kanale środkowym czy przy progu? :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 kanał srodkowy pod siedzeniami przednimi.... wiecej wiary w tworców nizmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Primera.SLX.99 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 ja nie mam bo aż dziś sprawdziłem czy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 TO ja nic nie kumam.W mojej P11 SLX z klimą nie ma pod siedzeniami jednak żadnych nawiewów. Hmm dziwne. Ktoś to umie rozwiązać? Od czego zależy w jakich jest, a w jakich nie ma ?? Też mam klieme ale nawiewów nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 pod siedzeniem przebuega taki mini tunel na nim powinien znajdować się otwór - bliżej środka samochodu... Może się mylę ale wydaje mi się że to powinno być u wszystkich tylko trza looknąć troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja jeszcze nie patrzyłem czy mam takowy nadmuch, ale przewody mam pod fotelami i są one do poduszek bocznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Już wcześniej poruszałem ten temat i jeżeli chodzi o P11 i P11.144 to nawiewu na tył nie znajdziecie, bo przy projekcie samochodu inżynierowie nissana zrobili sobie wcześniej wolne . W primerach P10 jest nawiew z tyłu na nogi w zależności od modelu i wyposarzenia. W mojej wcześniejszej P10 SRi był nawiew na tył samochodu. Reasumując, pod względem działania klimatyzacji ( chłodzenia wnętrza ) P11 wypada gorzej od P10. Ciekaw jestem jak jest w P12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 P12 to nie nissan tym bardziej Primera zdania są podzielone hehehe ale ciekawe jakie tam jest rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniellus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurwwwwwww gdzie wy macie te przeklęte nawiewy, bo moje nismo chyba takowych nima, w którym miejscu mają niby być przy kanale środkowym czy przy progu? :x Na wysokości hamulca ręcznego pod siedzeniem, między tunelem środkowym a progiem przebiega taki tunel (garb), a na jego środku jest dziura przez którą leci nawiewane powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterP11sz-n Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 witam ! Nawiewow na tyl nie ma w P11, wiem to na pewno bo mialem wybebeszone wnetrze do golej blachy, niczego co by przypominalo nawiewy nie ma , co do przewodow pod siedzeniami to opcje sa dwie albo do poduszek bocznych, albo jak juz ktos slusznie zauwazyl do podgrzewania siedzen, inastalacja jest prawie kompletna, jesli wyciagniecie owalna czesc tunelu srodkowego- ta pod dzwignia hamulca recznego, to zobaczycie tam biala kostke otulona w szara gabke, to jest drugi koniec tych przewodow spod siedzen, w siedzenia maty grzejne,a w biala kostke wiazke z przelacznikami (za doslownie pare groszy kupilem zestaw od angielskiej P11 - stki i dziala, rozni sie tylko strzalkami na przelacznikach) ktore maja swoje miejsce po obu stronach dzwigni hamulca. Grzanie siedzen w zime dobra sprawa. Polecam! Szczegolnie kobiety chwala sobie to udogodninie ,)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-olo Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Sprawdze jutro i dam znac. Fakt, że to P12 kombi ale chyba róznicy nie będzie. A klima działa bardzo dobrze. Oczywiście jak się regularnie ją napełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nawiewów nie ma bo zabrakło by siana na merce i bmy dla zarządu Nissana, i nie buntować bo w dużych fiatach też nie było!!!!!!!!!!!! A po co komu nawiewy na giry, angielskie gejsze chodzą w sandałach Ludzie! Wy jeszcze nie znacie inteligencji angielsko- japońskiej. Oni przewiduja wszystko. Chodzi o to że jak komuś wali :kosci: z kapci to perfuma zostaje na dole a nie lata po całym "samochodzie". :029: To znacznie ogranicza wypadki :sylwester: [ Dodano: Czw 14 Cze, 2007 20:10 ] witam ! Grzanie siedzen w zime dobra sprawa. Polecam! Szczegolnie kobiety chwala sobie to udogodninie ,)! Ja mojej Kobiecie tak rozgrzewam siedzenie że żaden grzany fotel nie jest potrzebny. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 niezawodnyjapon, prosze nie rób OT w temacie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 co to jest OT bo nie znam tego grypsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja mojej Kobiecie tak rozgrzewam siedzenie że żaden grzany fotel nie jest potrzebny. :one: To jest OT off topic nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotras Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 hehe u mnie też jest , żeby nie ten temat to bym o tym nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość palmer Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja u siebie wymieniałem rok temu wykładzine na podłodze i nicc= niestety nie zauwazyłem :/ dziwne p10 miało p11 nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relax99 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Szukałem nawiewu dla pasażerów z tyłu, w P11, z klimą i nie znalazłem, jestem zdziwiony, co to za samochód, czym mnie jeszcze zaskoczy? W moim 25-letnim Renault 11 był nawiew do tyłu, półosie się nie ukręcały, skrzynia automat, do końca pięknie działała, silnik nie brał oleju, pojawiły się dopiero dwa ogniska punktowej korozji, szkoda, że był już za mały, bo za to co włożyłem w polecaną mi primerę, to zrobiłbym nówkę z mojej Reno 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Endri Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ja w P11 też nie mam nawiewu na tył.Sprawdzałem dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A u mnie nawiew jest. wp11.144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A u mnie nawiew jest. wp11.144. Możesz fotki zrobić i wrzucić na forum , bo jeszcze nigdy widziałem tylnego nawiewu w p11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) pod siedzeniami od strony tunelu na podłodze pod tapicerką idzie płaska prostokątna rurka i z niej wieje, w tapicerce jest oczywiście dziura na końcówkę rurki Edytowane 17 Września 2012 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 też chętnie zobaczę :-) ale jeśli to prawda to może da się dokupić? przydałby mi się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi