Gość gry76 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 kiedy wymieniałem filtr powietrza zastanowiła mnie jedna rzecz a mianowicie....przy pokrywie filtra kiedy spojżymy na nią od dołu ma ona taki otwór który wchodzi w ślepy kanał w kształcie litery L.Pytanie ,czy wszyscy to mamy czy to tylko w wersji 75 KM?Dalej do czego to ma słuzyc ,pomyslałem ze to wytnę i moze cos polepsze ?! Druga sprawa ...na dolocie do filtra ...na tej rurze jest podwieszony pojemnik plastikowy,moge sie domyślec ze słuzy do wybierania grubszych nieczystości wpadajacych do filtra ale ....jak wiecie napiszcie!!!@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 przy pokrywie filtra kiedy spojżymy na nią od dołu ma ona taki otwór który wchodzi w ślepy kanał w kształcie litery L tego sobie nie moge wyobrazić, jaki otwór wchodzi w ślepy kanał ? na tej rurze jest podwieszony pojemnik plastikowy puszka rezonansowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 moge się mylic ale wydaje mi się że te 2 dziury + puszka służą wygłuszeniu (zniwelowaniu świstów) i tym podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 puszka rezonansowa + akumulator (powietrza, nie elektryczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 kolega ma sunny 1.4 87 kM i nie ma tego na pokrywie?zamieniłem je przejechałem się i nie czuć zadnej róznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.