Gość _Pablo_ Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam nie znacie jakiejś firmy która by sprzedawała hurtowe ilości gazu z Norwergii? Na internecie znalazłem tylko Statoil. Czy tylko ona się tym trudni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Witam nie znacie jakiejś firmy która by sprzedawała hurtowe ilości gazu z Norwergii? Po co Ci to? Ja znam firmę, która sprzedaje gaz z bp. A jak chcesz to połóż sobie rurociąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A jak chcesz to połóż sobie rurociąg. n n Nie no tak wielkich ilości to mi nie trzeba żeby zakładać rurociąc nie chcę robić konkurencji naszemu rządowi Ja znam firmę, która sprzedaje gaz z bp Poszukuję norweskiego gazu Po co Ci to? Brat zakłada stacje gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Zapraszam do płocka (jakość orła) Prawie jak norweski POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Prawie jak norweski n prawie robi wielką różnicę :-D dalej nie piszew bo była by kryptoreklama ale z promilami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.