Gość mika_tychy Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 jak w temacie.w szukaj mi nie wyszukuje takiego watku i jestem zmuszona zalozyc nowy post [ Dodano: Sob 23 Wrz, 2006 20:53 ] dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 wydaje misie kolego że jak zadzwonisz do serwisu to Ci zdradzą tą tajemnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 kolego bonzo, mika_tychy to jest koleżanka, nie kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Mika wydaje mi sie ze bedzie 4x 100 ale nie jestem pewien.Pozdrawiam koleżanke z mojego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asopasos Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Tak, 4x100 i chyba felga identyczna z clioII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 kolego bonzo, mika_tychy to jest koleżanka, nie kolega fakt :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mika_tychy Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 4x100 zgadza sie. chcialam zalozyc kola z MDO ale tam jest 4x108 srednica otworu centrujacego 63.5mm ET38. ET by weszlo,otwor centujacy na pierscieniu ale sruby nie te...ale przynajmniej opony sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyg4nek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 rozstaw to 4X100 ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgadzam sie 4x 100. I gdzies jest temat ogolny co do rozstawu srub, ale to wie na bank Bombel. Ps. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.