Gość wojtekpi Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam Dzięki za wszystkie odpowiedz w temacie „czy mogę zastosować felgi 14 zamiast 15”, Felgi udało mi się już kupić, lecz teraz przyszła pora na zakup nowych nakrętek do nich. W tej chwili mam alumy i chyba nie będą pasowały do tych stalówek (nie chce ich zniszczyć). Myślałem, że to proste – wezmę instrukcję i przeczytam jakie mają być lecz niestety nigdzie nie mogę znaleźć danych co do typu nakrętek. Jeśli ktoś kupował nakrętki i pamięta jakie one były to proszę o info. Interesuje mnie jaki gwint, jaka długość i kształt. Na allegro jest wiele aukcji z takimi nakrętkami np. : http://www.allegro.pl/search.php?string=ni...0&country=1 Chciałem zaoszczędzić parę złoty i kupić na np. allegro, bo w sklepie moto powiedzieli, że ceny zaczynają się od 9 zł to trochę dużo (16 nakętek) pzd. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jeśli sa dość głębokie, to podejda od alusów - sam uzywam jednego kompletu śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosman Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Może podjedź do sklepu, dopasuj sobie i kup takie same przez allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yupii Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Witam. Podzielam zdanie cornholio. Ja też mam jedne nakrętki do alu i do stalowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzbig5 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam. Podzielam zdanie zacnych kolegów . Też używam do alusów nakrętek z kół stalowych. Pozdrawiam :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekpi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Dzięki za wszelkie informacje. Skoro pasują od alumów to w takim razie wstrzymam się z zakupem. Przymierzę i zobaczę. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.