Gość ABT Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Otóż ja nie mialem w swojej tzn latala po bagazniku i przymocowalem ja tak ja na zdjeciu bo tam sa dwa plastikowe gwinty, z tym ze mocowanie gasnicy te metalowe rurki tryzmajace ja sa tak moce za jak pociagne za gasnice i nie przytrzymam za mocowanie to mi wyrywa ja razem z tymi plastikowymi gwintami. A wogole to mialem jakas gasnice nieorginalna ktorej otwory na metalowych rurkach musialem zmienic im polozenie mlotkiem bo byly za blisko siebie, czy tam powinna byc gasnica w K11 ?? jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosciu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja dałem tak samo ale z drugiej strony. Przykręciłem przez materiał do blachy blachowkrętami i mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 gasnica sie nie przejmuj... bo ona ma byc, nie wazne gdzie ;] u mnie sie majta po bagazniku luzem i tak chyba nic wiecej niz grilla tym nie ugasisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 eee tam mozna tym ugasic co nieco nie lubie jak mi sie cos majta w bagazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja mialem pod siedzeniem kierowcy ... lezala sobei w ... pasku klinowym pozostal po wymianie w folii i jakos tak rozmiarem pasowala gasnica do niego i juz nie latala a znalazla sie tam przypadkiem bo sama do niego wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Turek, Wiesz kiedyś byłem przypadkowym widzem jak usto się zapaliło na skrzyzowaniu, to musiały aż 3 tiry ze swoimi wielkimi gasnicami zatrzymać żeby zgasić auto, wiec kologramowa jedna gaśnica może ugasić jedynie "papierosa w zapalniczce" - zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 o prosze RSA Ale tak czy siak trza miec gasnice i do tego ja jeszcze legalizowac Moj pierwszy mandat w zyciu jaki dostalem to 30 zl za niezalegalizowana gasnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Na początku była zachaczona za tym paskiem razem z kluczami do kół i czymś tam jeszcze... ale też trochę się majtała po bagażniku (nie tyle gaśnica, ale raczej klucze i te coś tam jeszcze), więc kupiłem sobie taką torbę na allegro i teraz jest tak: Torba ma rzepy pod spodem i z tyłu i nawet trzyma się wykładzin bagażnika, więc nic nie lata. Mam ją od jakiegoś pół roku i jestem zadowolony (sztywność materiału trochę mniejsza niż sztywność mojej wykładziny bagażnika). Nie otwierałem torby na czas robienia zdjęcia, żeby nie straszyć oraz z lenistwa (nie tak łatwo jest z powrotem zmieścić do tej torby to, co tam mam (gaśnica, kompresorek, klucze do kół, pasta tempo, czernidło, śrubokręty, kombinerki, młotek + mnóstwo kabli, bezpieczników i nawet przekaźniki ;D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a ja mam tak jak na fotce a w tej czarnej szrzynce za 9,99 co tez widac na focie mam kompresor na zapalniczke samochodowa, latarke, klucze, srubokrety, linke holownicza, kable rozruchowe, kamizelke odblaskowa i nie wiadomo co tam jeszcze i tez ma podklejony rzep zeby nie latalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a ja mam pod siedzeniem pasażera. Są tam otwory gwintowane specjalnie na stelarz do gaśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Moja gaśnica narazie wala się pod siedzeniem kierowcy od strony pasażera z tyłu Ale w planach mam zakup taśmy z rzepem i które przypnę (przykleję, przyszyję) w bagażniku lub gdzieś pod fotelem kierowy lub pasażera, będzie to coś w stylu opaski na gaśnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Moja jest umiejscowiona tak jak Dragomira tylko się nie wala bo akurat pod tym siedzeniem trzymam złożony ręcznik, którym przykrywam kanapę jak wiozę psa z tyłu. Podoba mi się opcja z taśmą z rzepami więc uczciwie zapowiadam, że ściagam po Tobie to rozwiązanie. Jutro idę do pasmanterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 niechce pier.. farmazonow ale moj kolega dostal tez jakis tam mandat czy upomnienie nie za brak gasnicy - bo miał, nie za niezalegalizowaną gasnice - bo miał ale za to ze gasnica nie jest w miejscy z kturego mozna ja szybko podjąc (okolice kierowcy bagaznik scianka przy klapie tak aby po zaladowniu bagaznika wciaz byla dostępna) osobicie mnei tez sie majta pod siedzeniem gdzies - naet nie wiem ktorym, ale chyba skorzystamz rady lukeswirusa z tym patentem pod siedzieniem ps kamizelka odblaskowa tez powinna byc na stanie auta tak samo jak apteczka - do tego tez potrafia sie przsycepic (przglad auta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Apteczki nie trzeba mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Schumi03, Apteczki nie musiż mieć, ale udzielić pierwszej pomocy musiż! wiec pada pytanie czym?, jest teraz taki przepis, który reguluje to iż jesteśmy zobowiązani do udzielenia pierwszej pomocy gdy zauważymy wypadek, bądź "najdziemy na niego", już nie wspominam jak jesteśmy jego sprawcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 to ja lepiej nie pokazuje gdzie mam gasniece... a mam wsadzona w szmate luzem w kole zapasowym i jeszcze sie dziwe ze nie wypala na naszych drogach yhyh lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi