Gość Gosciu Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Pytanie odnosnie anteny do Micry - gdzie można kupić poza ASiO i ile takie cacuszko kosztuje? Moja jest pęknięta i nie odbiera praktycznie żadnych stacji radiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 np na rynku wtornym cena to sprawa odpowiedniego sie dogadnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Poszukaj w antenach na allegro, to będziesz miał pewien pogląd... skoro pękła, to pewnie masz tą małą (brzydką ) przyklejoną do dachu? Są jeszcze (ładne ) wysuwane w przednim słupku. PS. Komentarze w nawiasach są moją subiektywną oceną zależną bardzo od tego, co mam sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja nie chce nic mowic ale za antene do k10 ASO zaśpiewało 1600zł .......... bez komentarza zostawie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 soul, To wole już za tą cene kupić dobre radio na mp3 a Co do tego gdzie kupisz to najlepiej na jakimś auto-złomie, wykręcisz sobie taką antenkę i zapytasz się ile chce za nią! Myśle że to sprawa niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 radio na mp3 można kupić już za nie całe 300zl, więc proponował bym kupić nowe auto sprowadzone z niemiec na częśći niż antene w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 nie no antene mam zdrowa na szzczescie tak tylko z ciekawosci kiedys zobaczylem po ile są ale ceny aso potrafią czasami zaabic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Mi antena też szwankowała, więc kupiłem radio na mp3 i z wyjściem na USB za 300zł, A jako antene podpiołem zwykłą z pospolitego radia domowega (cena około 10-15zł) i hula :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 chyba sie bede powtarzał... ALLEGRO tam znajdziesz doslownie wszytko naet antene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 wyrwal mi sie przewód z anteny :/ tuz przy samym plastiku gdzie wysówana jest antenka czy da to jakos rade naprawic ?? czy szukac nowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Masz tą chowaną w słupku? Jak dasz radę odkręcić ten plastik to pewnie da się naprawić . Jak nie, to pewnie i z wymianą będzie duży kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 tak w słupku, plastik da sie odkrecic i wlasnie z niego jest wyrwany przewód :/ jak go posczepiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi