Gość Assassino Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Pytanie banalne dla większości, chciałbym sprawdzić przepływkę ale nie wiem gdzie ona jest, a w dostepnej na foum instrukcji tego nie znalazłem, może ktoś mógłby mi pomóc?? Mam Almę 2.2 di 2000 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 powinien byc zaraz za puszka filtra powietrza - dochodzi do niego kostka z kabelkami (bynajmniej u mnie) - napewno zobaczysz cos zaraz za filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BART55940 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Kolego w mojej primerze p10 2.0 benz.+gaz wyglada to tak: Pozdrawiam i mam nadzieje ze ci pomoglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 jest dokładnie w tym samym miejscu co na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Assassino Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 myślałem, że to jakas część filtra;) znalazłem pojechałem do seriwsu zmieniłem, gośc powiedział, że teraz idzie jak rakieta i rzeczywiście nie ma już efektu traktora przy starcie. Cena syboliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzeniua Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Cena syboliczna co masz na mysli :?: To raczej nie jest tani element, no chyba ze tylko przeczyscil bo ponoc niektore przeplywomierze mozna w ten sposob reaktywowac. Jednak np. u mnie mechanior powiedzial ze nic nie da sie zrobic i trzeba by wymieniac a koszt......lepiej nie gadac. Na probe zalozyl mi od Corsy bo maja taka sama charakterystyke, zreszta Bosh robil przeplywki dla wielu wielu marek, no i okazalo sie ze konstrukcje Boshowskiej przeplywki jest na ok. 60kkm :shock: Na szczescie u mnie nie bylo winy przeplywomierza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość omnic Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 czy po wymianie przeplywki trzeba podjechać na kompa na regulacje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Jednak np. u mnie mechanior powiedzial ze nic nie da sie zrobic i trzeba by wymieniac a koszt......lepiej nie gadac. a ty przypadkiem nie masz tej tanszej przeplywki za 200pln ?:> bo chyba w 2000r byly te tansze montowane poszukaj na forum wiecej o przeplywomierzu to zobaczysz czy po wymianie przeplywki trzeba podjechać na kompa na regulacje itd. raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 grzeniua - albo napisz do pierwszego lepszego ASO nissana podajac im numer nadwozia powinni odpowiedziec. mi odpowiedzieli kosmiczna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 "ufaj w 100% ASO a bedziesz w maju na sankach jezdzil..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość omnic Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Gdzie poza ASO dostane przepływke do benzyny 1,5 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...82&start=30 Proszę przeczytać post usera Marcin. Dobrze byłoby wkleić zdjątka, a post przykleić. Dzięki temu właściciele MAF za 2 koła mogą spać trochę spokojniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Assassino Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ja zapłaciłem 200 zł i wczoraj smigałem sobie 160 km/h a wcześniej próbowałem się rozbujac i ledwo ledwo do 140 doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość omnic Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 gdzie w warszawie i okolicach dostane przepływke o nr 0280218094 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek30 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 przepływomierz jest tuż przy filtrze powietrza jest przykręcona do obudowy filtra pow. na 4 śrubki a zdrugiej strony spora obejma zaciskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mradom Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dostaniesz a InterCarsie. /mr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi