Gość Ice Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witajcie. Mam problem, nie swieci mi w lewej lampie stop, jak włacze migacz i nacisne hamulec gasnie migacz gdzie tego szukac i co może być przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AM Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Moim zdaniem brak masy albo jakieś zwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Tyle to ja wiem. Pytanie jest jak jest brana masa do lampy i czy jej brak moze powodować zanikanie migacza. Jak zwarcie to gdzie go szukać w lampie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Czyżby sprawa dotyczyła P12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nie P10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubertus Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Migacz ma to do siebie, że raz świeci a za chwile gaśnie. Problemem jest jeśli świeci za długo! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Migacz ma to do siebie, że raz świeci a za chwile gaśnie. Problemem jest jeśli świeci za długo! Pozdrawiam Nie no super. To maiło być zabane ??! Sprawa swiatła załatwiona i wszystko działa ponownie tak jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Nie no super. To maiło być zabane ??! Może zedytuj bo ciężko skumać o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubertus Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Żartowałem:) Taki chwilowy dopływ dobrego humoru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.