Gość Przemysław Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam serdecznie Potrzebuje instrukcji obsługi do nissana almery N15, 1996, 1392 cm^3, w innym języku niż niemiecki, jeżeli ktoś posiada coś takiego to proszę o kontakt Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 mam skany. 60MB masz pojemną poczte? wysłąc na rapidshare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 szukasz w instrukcji jakis konkretow ?? bo tak szczerze to malo ciekawych rzeczy tam jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jesli interesuje Cie instrukcja typu "Sam naprawiam" do N15 to masz ode mnie linka. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przempu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam, Jesli poszukujesz instrukcji w wersji DRUKOWANEJ to napisz maila do Nissan Polska i Ci przysla na adres domowy czy jakikolwiek inny ladnie wydrukowana instrukcje do N15 w jezyku polskim za totalna darmoche. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No to ciekawe co mówisz. Ja dostałem taką oto odpowiedź: Szanowny Panie, Dziękujemy za kontakt z centrum obsługi klienta Nissan. Bardzo nam przykro, niestety nie jesteśmy w stanie Panu pomóc Owszem można zamówić instrukcję obsługi w Autoryzowanych Punktach sprzedaży Nissan, ale tylko i wyłącznie do aktualnie oferowanych samochodów Nissana. Ewentualnie prosimy o kontakt z punktami dealerskimi w tej sprawie. Adresy naszych autoryzowanych punktów sprzedaży można znaleźć na stronie internetowej: http://www.nissan.pl/index.php?webAction=Markakereskedok Z poważaniem, Adam Balog Nissan Customer Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przempu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Mowie prawde, bo sam tak zrobilem jak przyprowadzilem swojego Nissana... Najpierw zadzwonilem, Pani mi powiedziala, zebym maila wyslal z adresem i po 2 dniach instrukcja byla w skrzynce za "0" zlotych. Dlaczego tak z Toba postapili - trudno mi powiedziec... Zapewniam, ze nie mam znajomkow w Nissan Poland pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.