Gość grzeniua Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam wszystkich! Czy ktos posiada opis zlacza diagnostycznego Data Link Connector do Nissana Almery? Chodzi o dokladne wyprowadzenia wraz z opisami. Czy jest jakies freeware'owe oprogramowanie, ktorym mozna odczytac podstawowe usterki (Consult II troszke za drogi ). Zadalem podobne pytanie na forum dedykowanym elektronice ale jakos nikt do tej pory sie nie odezwal.. Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...887&start=0 tylko nei wiem czy almera n16 2000r ma OBD cyz OBD II...jesli OBD II to ten kabelek nie podejdzie :/ co do programu ja gdzies mam na dysku "scan tech" wiec jak byc chcial to napisz mi pw z mailem to ci wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw7 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Czy ktos posiada opis zlacza diagnostycznego Data Link Connector do Nissana Almery? Chodzi o dokladne wyprowadzenia wraz z opisami. Proszę bardzo Obok 12V (pin7) jest jeszcze CHK (pin6) Sorki nie zauważyłem że chodzi Ci o N16 Rysunek jest do N15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzeniua Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Juz znalazlem odpowiedz na swoje pytanie ale wielkie dzieki za checi :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.