Gość ceziman Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Mam problem z dostaniem się do żarowki H4 w przedniej lewej lampie... mianowicie przeszkadza mi jakas gruba rura (podejrzewam, że w niej lecą przewody) jest umiejscowiona tak, że bardzo trudno zdjąć tą gumę i nie mogę odkręcić tez plastikowej zakrętki... wkurzyłem się, pomóżcie please bo nie moglem znalezc postow dotyczacych tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ja tam nie mam żadnej rury :shock: odkręcam bardzo łatwo - łatwiej niż w prawej... mówimy tu o prawa-lewa patrząc zza kierownicy a swoją drogą to owiele szybciej jest je ... odkręcić ja tak robiłem przy wymianie pozycyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceziman Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 sorry mialem na mysli lewa strone patrzac na auto od przodu i tam jest taka jakby wiazka przewodow w rurce... sztywne cholerstwo i zaje... przeszkadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 to jak tak to najprościej i najszybciej wykręcic lampe - ja tak zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.