Dragomir Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czy ktoś mi może powiedzieć czy zderzak tylni z micry k11 rok prod. 1998-2000 będzie pasował do do rocznika 1993, (mocowania itp) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dragoi zzderzakami są jaja.. moj sasiad jak rozwalił babce zderzak (taki jak my mamy) w takim samym aucie to aby dostav zderzak musial zamawiac z rocznika 98 (odziwo po lifcie) wtedy dopiero pasowaly mocowania. jak zamwial z rocznika z ktoprego bylo auto to mocowania byla za wąskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No właśnie bo znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item128948503_nissan...lka_gratis.html Myślisz że będzie pasować :?: no i jeszcze coś takiego: http://www.allegro.pl/item130403368_nissan...ak_tyl_93r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ha wlasni e to jest zderzak po lifcie.. teoretycznie owinien pasowac.. najlepiej bybylo jednak rozejrzec sie za zderzakiem tu w naszych okolicach.. np na zlomowcu za chwaszczynem i w tedy zobaczyc czy bedzi emial takie same pomocwania.. w razie czego sluze pomoca bo mam drugi (porozcinany) zderzak tylnyw garazu ten drugi to juz na bank pownienien pasowac - powinien jesli jes urzywany bo wlasnie z nowkami z sklepow sa problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Na razie zastanawiam się czy jest sens wymiany , bo ten mój jest lekko wklęsły i podrapany, co mnie trochę denerwuje :evil: Ale na ten po lifcie to bym raczej zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 kup lakier akrylowy podkolor twojej micruni, podkład do tego, i przyjedz do mnie keidys w ktoras sobote to odswierzymy i wyprostujemy ten plastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jak będę miał czas to podjadę do ciebie do pracy lub do domu, lukniesz i cosik pomyślimy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...sc&start=15 Tu jest coś na ten temat (moim zdaniem to nawet więcej, niż wszystko na ten temat). Ze swojej strony dodam tylko, że ja u siebie tego zderzaka nie montowałem, lecz z takim już kupiłem, więc nie wiem, czy były jakieś schody z tym, czy nie... A szczegóły w cytowanym wątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dziękówa o to mi chodziło :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.