Gość makhot Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Zbliża się zima.Czy ktoś smarował uszczelki przed mrozami a jeżeli tak jakie są sprawdzone preparaty które nie niszczą gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 co roku smaruje czumś orlenowskim w spayu, na razie uszczeli są git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 może być wazelina techniczna ... równo rozsmarować cienutką warstwę, pracochłonne ale skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 zwykłym Plakiem do kokpitu można popsikać i też natłuści :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Rewelacyjny jest SILFORM to jest taki preparat by material ftryskiwany w formy latwo odchodzil. mozma go dosta w sklekach z chemia techniczna. kosztuje grosze i starcza na dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Wazelina lub gliceryna, w aptece za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja kupiłem w Orlenie silikon w spreju do uszczelek. Rewelacja w kwietniu psikałem uszczelki i do dziś trzyma się i nie klei się do drzwi. -Polecam :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Zgaszam sie z Sonarem. Silform daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sonar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Wazelina lub gliceryna, w aptece za grosze. tylko nie wazelina . Na mrozie staje sie twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 silikon w sprayu kupiony na shellu. używałem go zeszłej zimny i byłem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makhot Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Dzięki za podpowiedzi.Co do mazideł w tubkach jak wazelina miałem po dużych mrozach na wiosnę niemiłe niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamo102 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wazelina techn. ciężko sie rozprowadza, polecam glicerynę jest płynna i lepiej zabezpiecza uszczelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarecki2000 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 gliceryna tanio i niezawodnie! używałem już w kilku samochodach,zawsze się sprawdza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi