Panther Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item650190155_liczni..._s_rarytas.html Nie no jakiś mega zdzierca ;p ja za swój liczniczek od forumowicza zapłaciłem 50zł i za 10 dodatkowo otrzymałem dwa filtry oleju mahle Uważam, że taka cena to przeginka, niedawno na tej giełdzie była Super S za 600zł. Wprawdzie ze zmienionym przednim zderzakiem i maską oraz uszczelką pod głowicą do zrobienia, ale za to na aluskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Nie no jakiś mega zdzierca ;p jeszcze do 120 zł. z przesyłką to myślę, że cena będzie na akceptowalnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Geschenke-51 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Hello, i'm new registered here, i'd like to say thanks to all here, i have read a lot of interesting here and it helped me a lot. Many thanks, Mary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi