Gość maztito Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dziś rano jechałem do pracy, nieźle lało i wjechałem w dużą kałuże, zaczęła mi się świecić, tak na pół gwizdka kontrolna od ręcznego, zatrzymałem się żeby sprawdzić co i jak, zajrzałem pod maskę no i trochę tam było mokro, poziom płynu hamulcowego OK, niedawno zmieniony, klocki zmienione, hamulce działały więc postanowiłem jechać, w miarę upływu czasu kontrolka powoli przygasała i po jakiś 30 minutach już się nie świeciła. O co chodzi? Miał ktoś już taki przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 moze jakies zwarcie? przejechales, wyschlo i zgasla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maztito Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 no właściwie też o tym pomyślałem, ale dlaczego kontrolka przygasała powoli, a nie zgasła od razu, jak jest zwarcie to się świeci, jak styki wyschną to gaśnie, nie wiem czy dobrze myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 masz wilgoć w kostce przy zbiorniczku. Samo odparuje po jakimś czasię, ale lepiej osuszyć/przedmuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ale to pelny analog :] wiec zawilgocone to moze sie lekko swieci a jak wyschnie to nie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 mialem tak samo z kontrolka od drzwi zaczelo sie w pewna zime z duzymi opadami i teraz trwa nadal jak jest naprawde ulewny deszcz od strony maski... tez sie swiecila tak sobie... przyczyna zwarcie na czujniku od maski - rozwiazanie - samo znika ewentualnie suszarka w garazu i jazda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAFAR Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Mialem to samo po wjechaniu w kaluze swiecila sie kontrolka hamulca przez 2 h w ASO wymienili czujnik na gwarancji ze niby lapie wilgoc i teraz jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.