Gość cerber Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Czy może ktoś z klubowiczów orientuje się czy tylnia kanapa z gti N14 da się zamontować w sedanie również N14 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Powinna pasować. Wiem, że z 5-drzwiowego pasuje do 3-drzwiowego bo u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Zgadza się w 3 i 5 drzwiowym jest taka sama, przynajmniej tak wynika z serwisówki ale nic nie ma na temat tych dwóch i sedana. Np u mnie siedzisko kanapy nie jest dzielone i można łatwo wyciągnąć całość a w 3d i 5 d chyba mogą być również dzielone i są jakoś przykręcane chyba do karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 to zależy od wyposażenia modelu w bogatszych wersjach są dzielone w uboższych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Nie zawsze - ja mam LX - najuboższą wersję 3d i mam dzieloną kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 W sedanie można kompletnie zdemontować tylną kanapę. Wystarczy kilka ruchów, nie trzeba nawet do tego narzędzi bo wszystko jest na zatrzaskach i zawleczkach. W wersji LX jaka mam kanapa jest dzielona (co już niejednoktotnie się przydało :smile: Szkoda tylko że otwór pomiędzy kanapą i bagażnikiem jest niewielki i w dodatku zaokrąglany na rogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 dzielona kanapa nie zalezala od wersji ale od rocznika bodajze samochody do 93 nie mialy dzielonej a po 93 juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jery Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam, to prawda w mojej N14 sedan 94 kanapa jest dzielona i rozkłada się błyskawicznie:) Dzięki temu auto staje sie pojemniejsze. Minusem jest jednak ten otwór, ale jak zresztą w większości sedanów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość korsarz75 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Mam N14 z 1991 r. sedan i tylnia kanapa jest dzielona asymetrycznie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Minusem jest jednak ten otwór, ale jak zresztą w większości sedanów. Pozdrawiam ale już 5d HB nie ma tego problemu:) Ja mam kanapę dzieloną asymerycznie.Niestety po złożeniu kanapy w aucie jest dużo głosniej (SLX 5dHB '91) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 no to najwyrazniej zalezalo to od wypasu dodatkowego auta a nie od wersji ani rocznika :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi