Gość wozni Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam! Właśnie się dowiedziałem, że mam do robienia całe zawieszenie (almera N15 1.4GX,98 160 kkm przebiegu po polskich drogach). Mechanik mi wycenił i tu pytanie: czy bardzo przepłacę korzystając z jego usług? - amortyzatory przód - 320 pln (szt.) - amortyzatory tył - 250 pln (szt.) - osłony z odbojami - 200zł (całość) - robocizna - 500zł (razem z wymiana czujnika ciśnienia oleju, uszczelniacza na wał i pasków) Proszę o jakieśopinie - bo nie wiem, czy szukać kogoś tańszego, czy wchodzić w to Dzięki Pozdrawiam [ Dodano: 06 Paź 2006, 09:17 ] jeszcze : amortyzatory to oryginały nissana ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andwojcik Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ostatnio robiłem amorki na tył (ten sam model, rok, itd.) za amory sachs zapłaciłem po 145 zł sztuka - Allegro. Jestem b. zadowolony. W tym modelu Nissan oryginalnie wkładał Kayabę, ale sachs jest równie dobry. Kayaba na allegro ok. 190-200 sztuka. Robocizna przy wymianie amorów w pierwszym lepszym warsztacie woj. lubelskiego 60 zł za dwie sztuki, Warszawa Norauto ok. 90 zł. W mojej ocenie powinieneś trochę pojeździć i poszukać innego warsztatu. Za drogo!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozni Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 dzięki wielkie - faktycznie bardzo duża róznica w cenie - i robocizna i amorki chyba chcieli ze mnie nieźle zedrzeć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.