Gość Krzychoo Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam ! Drodzy miłośnicy nissanów - mam w posiadaniu identyczną włókninę, która jest w komorze filtra powietrza (w tej mniejszej-dolot do silnika). Jeżeli będą chętni wystawię włókninę na allegro za parę złociszy. Fotka pozniżej przedstawia czarną włókninę która wyjąłem z auta i nową biała którą założyłem. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Raczej nie spodziewaj się chętnych - takie coś można wyciąć z filtrów do odkurzacza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam !Drodzy miłośnicy nissanów - mam w posiadaniu identyczną włókninę, która jest w komorze filtra powietrza (w tej mniejszej-dolot do silnika). Jeżeli będą chętni wystawię włókninę na allegro za parę złociszy. Fotka pozniżej przedstawia czarną włókninę która wyjąłem z auta i nową biała którą założyłem. Pozdrowionka A czy możesz zrobić fotkę w którym miejscu powinna być ta wkładka? Sorry ale nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 W obudowach filtrów w DS-ach nie było czegoś takiego - ja bynajmniej nie mam. Ale o samych takich "filtrach" była już mowa na forum, ale przy okazji innego tematu - nie pomnę którego. Pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzychoo Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Włóknina którą prezętuje ma taką samą grubość jak ta co w filtrze Sunnego N14. Aby ją wyjąć należy zdjąć obudowe filtra ->wyciągnąć filtr powietrza a reszta jak na zdjęciu. Pozdro Jeżeli będą chętni do zakupu to ustalimy cenę oraz ilość, proszę się wpisać. ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 przecież można to kupić w każdym dobrym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 I tak jak kolega wyżej napisał ja zrobiłem to z filtra do odkurzacza który był w zestawie z workami no cóż ale niektórzy wolą kupić oryginał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzychoo Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Jak lubisz jeździć odkurzaczem to twoja sprawa. Co powiecie na 1 arkusz 25 x 25 za 2 zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Kolego ty porposstu chcesz zarobić a nie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzychoo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Nie wiem czy to jest zarobek jak jak kupuje za 1.50 a sprzedaje za 2 zeta. Interes życia chyba za to sobie kupie Z 350 -tke, wg mnie to jest pomoc-przynajmniej macie dostęp do takiego materiału. (buli27 ale przecież ty masz kase skoro kupujesz w dobrych sklepach takie rzeczy jak ja mam do sprzedania, to co sie udzielasz-pozdro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi