Gość Rafał Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 witam wszystkich. problem taki jak w temacie . może ma ktoś jakiś pomysł bo szlak mnie trafia jak odsówam szybę od pasażera to wydaje taki dźwięk jakby coś siedziało między uszczelkami. HELP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Opuść szybę i posmaruj uszczelki wazeliną techniczną. Powinno pomóc. Miałem taki problem w poprzednim aucie i tak doradził mi mechanik. Pomogło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ja zastosowałem smar silikonowy - moim zdaniem wazelina zbytnio brudzi i przy wysokich temperaturach poprostu się topi i spływa. Kwestia gustu Pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 moim zdaniem wazelina zbytnio brudzi Masz rację ale ja posmarowałem z wyczuciem i nie widziałem brudu. A ten silikon pomógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzięki za rady. Teraz widzę swoje autko co 2 tygodnie więc jak wrócę to napewno wyprubuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.