patrykr1 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 przegladajac posty nic takiego nie znalazlem wiec teraz sam to opisze jak skasowac migajaca lampke poduszek powietrznych!! dotyczy almery n16! wlanczacie zaplon czyli przekrecacie kluczyk, w momencie kiedy lampka poduszek zgasnie(dokladnie w tym momencie) wylanczacie zaplon na pare sekund a nastepnie ponownie wlanczacie zaplon i w momencie zgasniecia lampki poduszek wylanczacie zaplon!! ta czynnosc nalezy kilka razy powtorzyc!! nie wiem ile!! u mnie wkazdym razie lampka juz nie swieci!!! zaoszczedzilem 220zl!!! bo tyle chcial serwis w szczecinie za skasowanie poduszek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 pytanie - lampka migala tak sobei sama z siebie czy straciles ktoras z poduszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Przestała mrugać bo pewnie spaliłeś żaróweczkę tym "pstrykaniem" zapłonem A tak na poważnie to opis jak dla mnie strasznie "pokrętny" i wątpię aby był skuteczny - no ale nie mnie to oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 migala bo bylo odlaczone siedzenie!! co w tym zawilego??? wlaczyc i wylaczyc zaplon w momencie zgasniecia lampki poduszek!! jak to jest zbyt zawile to sory ale jakie ty masz IQ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Czy ja pisałem że coś jest zawiłego :?: ps. o moje IQ nie musisz się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Procedura ta dotyczy większości starszych nissanów. Przekręcamy kluczyk i czekamy do pierwszego mignięcia kontrolki i następnie wyłączamy stacyjkę. Te czynności powtórzyć 3 krotnie a za czwartym razem normalnie odpalamy.Ważne jest aby kontrolka mignęła tylko raz. Jeśli po tych czynnościach dalej mruga wszystko powtórzyć.Procedura stosowana w serwisach. - szybkie miganie kontrolki poduszki-więcej niż 1 błąd - wolne miganie kontrolki poduszki-1błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.