Gość B12 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 postał godzine czasu patrze nie ma płynu w zbiorniczu, myśle co jest grane przed godziną był full, myśle to doleje bezprośrednio do hłodnicy, wlałem do maxa, z zbiorniczku nic. Przecież to nie studnia, cały układ to niecałe 5 litrów. Może nagrzewnica puściła, dywany pod nogami masz suche? Może silnik zaciąga w cylindry, ale przy takich ubytkach, to by źle chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Domiss, No, ale odpowietrza, się to by wciągneło na amen, a wciagnie raz, a za chwile wypuści spowrotem [ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 13:51 ] Panowie, wkońcu pojechałem do mechanika, i winą jest uszczelka pod głowicą wymiana 200zł ---> opłaca się czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 winą jest uszczelka pod głowicą wymiana 200zł -- opłaca się czy nie ? Oczywiście, że tak. Kilka godzin roboty. W ASO byłoby z 500. Tylko licz się z tym, że może dojść planowanie, a nie wiem czy w tym warsztacie będzie to można zrobić na miejscu i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dzisiaj zawiozłem do roboty micre uszczelka kosztuje 60zł a nowy termostat 25zł no i robocizna 200zł Teraz pozostaje czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość myszon Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam serdecznie, jako całkiem nowy uzytkownik. Mam takie pytanko wynikające z czystej potrzeby. Rozpłynęła nam się (dosłownie) kierownica w naszej Micrze.Szykujemy się do złożenia reklamacji (jeszcze kilka miesięcy mamy gwarancję) ale trochę się obawiam stwierdzenia, że to "normalny objaw zużycia się kierownicy". Czy ktoś z Was miał może podobny problem ? Jakieś pomocne sugestie ? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Dzisiaj zawiozłem do roboty micre uszczelka kosztuje 60zł a nowy termostat 25zł no i robocizna 200zł Teraz pozostaje czekać Gdzie serwisujesz swoja K11 ? Polecasz ?? warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Turek, Zależy co mi się psuje Często w ASO fiata, bo mam tam znajomości i części mam tanio do kupienia, ale robota kosztuje troszke, elektryke robie u znajomego (naprawde polecam) a rozrząd będe robił u mechanika, którego mi polecili i bierze tanio bo 200zł, a pewnie będe planowanie głowicy robił w Krośnie, co do opon to polecam Wulkanex. To chyba tyle a Ty Turek? [ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 18:07 ] myszon, jak jeszcze jest gwarancja to kożystaj, ale zapewno będą się kłucić, ale powinni uznać reklamacje, bo to nie jest normalny objaw. A auto z którego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja poki co wszystko robie sam ....... z ojcem Albo wlasciwie powinienem napisac poki co wszystko robi moj ojciec ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Panowie, Już micra działa wadą była uszelka pod głowicą i stary zacinający się termostat Oczywiście bez planowania nie obyło się 340zł Ze wszystkim myśle że rewelacyjna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Panowie, Już micra działa wadą była uszelka pod głowicą i stary zacinający się termostat Oczywiście bez planowania nie obyło się 340zł Ze wszystkim myśle że rewelacyjna cena Ile jest z wawy do Sanoka?? Też chce tak tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ile jest z wawy do Sanoka?? Też chce tak tanio... To jeszcze po znajomości było Ale 500 km do Sanoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Dobra teraz ja mam ten sam problem, silnik mi sie grzeje makabrycznie wentylator sie zalacza wieje jak glupi ale chlodnica zimna, przewody gumowe z woda zimne a silnik goracy ma maksa noi oczywiscie grzanie nie dziala, nie bede nim jezdzil bo nie chce przepalic glowicy i miec dalszych prblemow ale nie wiem za co sie zabrac Aha i dodam ze stalo sie to po wymianie plynu chlodniczeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Właśnie to jest poruszane kilka tematów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Panowie, Już micra działa wadą była uszelka pod głowicą i stary zacinający się termostat Oczywiście bez planowania nie obyło się 340zł Ze wszystkim myśle że rewelacyjna cena zalozyles orginalna uszczelke czy zamiennik ?? jesli zamiennik to sie szykuj ze niedlugo znow sie pojdzie je**c... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Orginalną uszczelke Cena jeszcze przystępna Wolałem kupić porzadną niż badziewiaka i zaraz znów płacić za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi