Gość Marcin N Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam! Mam problem z nissanem p11 z 99 r. Silnik pływa mi na wolnych obrotach. Często gaśnie. Dzieje si tak wtedy gdy mam go wrzuconego na luz oraz gdy hamuje i wciskam sprzegło a obrotych z wysokich spadaja na niskie (spadaja ponizej 500 i wtedy faluje lub gaśnie. Może ktoś może mi pomóc? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam![/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 LPG/PB/ON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Wygląda mi to na naszą "starą dobrą znajomą" - przepustnicę. Flejtuch z niej nie z tej ziemi, ciągle się brudzi, a jak się pobrudzi to silnik się buntuje. Jeden z dziesiątków tego typu przypadków obgadywany był kilka dni temu TU . Spróbuj cholerę przeczyścić, głowy nie daję, ale to może jest to. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brodacz Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A jaki silnik? Czy tak się dzieje na pb czy na lpg? Jeżeli lpg to jakiego typu instalacja. W przypadku lpg wygląda to na źle wyregulowany skład mieszanki w starego typu instalacjach( nie sekwencja).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21474 miałem to samo ,i nie tylko ja ,pod linkiem wyjasnienie co zrobic aby tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DuMonde Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 No mój nos to bedzie przepustnica...Ale moze tez byc zapchany syfem silniczek krokowy - slyszalem juz o podobnych dolegliwosciach z autem wlasnie przy zawalaonym syfem silniczku.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwar00 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jaki to jest typ silnika GA , QG , czy SR?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.