Gość Radecki Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Hey Wszystkim... Ostatnio nabyłem almerke N16 2,2 Di. Niestety okazało się że wsteczne się nie świecą. Elektryk powiedzial mi, że na 99% poszedł czujnik. Czy ktoś orientuje się ile taka "przyjemność" kosztuje? Czy można nabyć gdzieś używany? Ewentualnie czy w okolicy szczecina można takie coś znaleść. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek_g Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja bym na Twoim miejscu sprawdzil czy nie sa skorodowane koncowki przewodow we wlaczniku. Tak mialem w poprzednim aucie co prawdza nie byl to Nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radecki Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dzięki za porade... napewno sprawdze. Mam nadzieje, ze to jednak nie czujnik :roll: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.