Gość michael Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 mam nissana primere p11, nadmuch do kabiny jest bardzo slaby, w p10 ktorym ostanio jezdzilem nadmuch jest bardzo dobry. Powiedzcie mi czy w p11 jest filtr powietrza do nadmuchu, bo byc moze jest zapchany, a moze po prostu tak jest. Jesli ktos wie cos na ten temat to prosze o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 P11 ma filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michael Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 a jak go odnalesc i czy da sie go wymienic albo oczyscic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 musisz wymontowac schowek i sie oczom ukaze filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michael Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 juz zdjalem schowek trzeba odkrecic jeszcze plastikowa scianke ale, tak mi sie wydaje bo tylko patrzylem, jakbys posiadal jakies zdjecia jak to wyglada to przeslij mi na maila. Narazie nie mam czasu zeby tym sie zajac blizej. Dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 zdjec niestety nie posiadam i za bardzo nie mam czasu zeby zrobic, ale wiem tyle ze filtr jest w pionowej pozycji, mniej wiecej posrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Co prawda nie znalazłem do p10 tylko do p11 ale możliwe że wymiana jest bardzo podobna >>> TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Co prawda nie znalazłem do p10 tylko do p11 ale możliwe że wymiana jest bardzo podobna >>> TUTAJ trafiles w sedno sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a propos filtra kabionowego. Szukam od jakiegos czasu takiego filtra do swojej N15 i nie mogę dostać... Na Allegro są podwójne, ja mam tylko jeden filtr (jeszcze oryginalny , Helmut nigdy pewnie go nie wymieniał ) , w filtronie nie ma takiego pojedynczego ?? Czy ktoś wie gdzie dostanę go ?? jego oznaczenie : 27275-1N6P6 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Na Allegro są podwójne, ja mam tylko jeden filtr (jeszcze oryginalny Witam. Oryginlnie były montowane podwójne i takie były w ASO sprzedawane. Po zakończeniu produkcji jako część zamienna w ASO pojawiły się właśnie 1N6P6 i te są oferowane do dzisiaj. Co oferuje rynek tzw. zamienników - tego nie wiem. Wniosek taki, że ten filtr na pewno był wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lycha666 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A czy p10 ma filtr kabinowy??? :-) Chyba nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Nie ma. Mam zamiar taki dorobić , jak będzie po wszystkim to dam opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 B12- ale ja nawet nie mam miejsca na drugi filtr ...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ale ja nawet nie mam miejsca na drugi filtr ... Źle mnie zrozumiałeś. Zamiast tego co masz wkłada się dwa, ale mniejsze (wąskie, prostokątne) - także powierzchnia filtrująca jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 aha, rozumiem, dzięki za pomoc będę badał sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi