Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zakup primery p11 moj pierwszy raz :]

Gość mishka

Rekomendowane odpowiedzi

witam po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni!

po hondzie byl citroen (i to byl blad!) dlatego powracam do japonca i tym razem wypadlo na primerke, pomoze ktos mi wejsc w jej swiat no i zaaklimatyzowac sie na tutejszym forum

dokladnie szukam modelu bodajze p11 ale juz z nowymi swiatalami i nie wiem czy ten model ma jakies inne okreslenie czy po poprstu p11 po liftingu

po drugie chce ja kupic w dislu no i z tego co widze w ogloszeniach dostepny jest tylko jeden silnik poj2.0 moze ktos sie wypowiedziec na jego temat? (spalanie kultura pracy zawdnosc...)

jako ze bedzie to moj pierwszy disel kompletnie nie wiem na co zwrocic uwage przy zakupie?

ps sklonilem sie na disla po przejechaniu sie octawia 1.9 bodajze 115konna czy te silniki 2.0 w primerach sa podobnie dynamiczne? bo ta skoda bardzo milo mnie zaskoczyla

podsumowujac jesli ktos ogolnie podalby pare rzeczy na ktore przedewszystkim zwrocic uwage przy primerach bylbym mega bardzo wdzieczny!

dokladnie chodzi mi o kombika w dislu rocznik 1999-2001 kasowo do max 25tys

jesli ktos wie gdzie stoi jakis ciekawy do sprzedania to tak ze bylbym wdzieczny!

pozdrawiam!!!

Ponizej linki:

CZY KUPILI BYSCIE PRIMERE PORAZ DRUGI??

Jaką Primerę P11 wybrać?

Zakup nowej Primery

PRIMERA P11.144

Chce zakupić P-11

uzyj opcji szukaj na gorze. Mnostwo bylo postow dotyczacych zakupu. Wpisz 'diesel' a w opcjach wyszukiwania na dole po lewej wybierz forum 'Primera'. Znajdziesz wiecej niz wypisalem.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Primera to primera - wiadomo - wypas:)) ale silnik 2.0 TD to troche bieda jelsi chodzi o dynamike jazdy i oczywiscie osiągi (90KM) ale... zalezy co kto ceni: oszczedną jazde za tanie pieniądze czy szalenstwo przy kosmicznym spalaniu, a co za tym idzie - koszta:)) Ja tam smigam 2.0 benzyną i jest gitarra:)) i ten silnik polecam - 2.0 16V 130KM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...