Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem z doborem klocków hamulcowych N15

chemmist

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Bardzo was proszę o pomoc gdyż ja i sprzedawca klocków nie mozemy dojść które bedą pasowały do mojej almerki 2.0D N15 `95, gdyż posiada on w podobnej cenie, wg katalogu pasujące ale jeden komplet ma po dwie blaszki na klocku, a drugi po jednej blaszce, nie wiecie które bedą dobre?

oto linki do nich:

tutaj

i tutaj

Dziękuję i pozdrawiam!

witaj, z tego co się orientuje to powinno być po jednej blaszce na klocku, w linku który podałeś są różne szerokości wkładek ciernych, powinny pasować te o szer 44. najlepiej zdejmij stare i porownaj wymiary.

Witajcie!

Bardzo was proszę o pomoc gdyż ja i sprzedawca klocków nie mozemy dojść które bedą pasowały do mojej almerki 2.0D N15 `95, gdyż posiada on w podobnej cenie, wg katalogu pasujące ale jeden komplet ma po dwie blaszki na klocku, a drugi po jednej blaszce, nie wiecie które bedą dobre?

oto linki do nich:

tutaj

i tutaj

Dziękuję i pozdrawiam!

Masz ABS?

Witajcie!

oto linki do nich:

tutaj

i tutaj

Dziękuję i pozdrawiam!

Masz ABS?

nie, nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...