chemmist Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witajcie! Bardzo was proszę o pomoc gdyż ja i sprzedawca klocków nie mozemy dojść które bedą pasowały do mojej almerki 2.0D N15 `95, gdyż posiada on w podobnej cenie, wg katalogu pasujące ale jeden komplet ma po dwie blaszki na klocku, a drugi po jednej blaszce, nie wiecie które bedą dobre? oto linki do nich: tutaj i tutaj Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 jak nikt nie moze ci pomóc to zdejmij stare i porównaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 trzeba zdjąć, bo tak teoretycznie nie dojdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martin Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 witaj, z tego co się orientuje to powinno być po jednej blaszce na klocku, w linku który podałeś są różne szerokości wkładek ciernych, powinny pasować te o szer 44. najlepiej zdejmij stare i porownaj wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witajcie!Bardzo was proszę o pomoc gdyż ja i sprzedawca klocków nie mozemy dojść które bedą pasowały do mojej almerki 2.0D N15 `95, gdyż posiada on w podobnej cenie, wg katalogu pasujące ale jeden komplet ma po dwie blaszki na klocku, a drugi po jednej blaszce, nie wiecie które bedą dobre? oto linki do nich: tutaj i tutaj Dziękuję i pozdrawiam! Masz ABS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witajcie!Bardzo was proszę o pomoc gdyż ja i sprzedawca klocków nie mozemy dojść które bedą pasowały do mojej almerki 2.0D N15 `95, gdyż posiada on w podobnej cenie, wg katalogu pasujące ale jeden komplet ma po dwie blaszki na klocku, a drugi po jednej blaszce, nie wiecie które bedą dobre? oto linki do nich: tutaj i tutaj Dziękuję i pozdrawiam! Masz ABS? nie, nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tutaj masz >>SKLEP<< Oraz luknij na to http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ighlight=klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.