Gość mrówka 27 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam! Ostatnio (gdzieś około miesiąca temu) zauważyłem że zapala mi się kontrolka od ABS-u, dzieje się tak ,jak auto stoi cały dzięń pod firmą, zapalam auto kontrolka się zapala, przejadę około 500m i kontrolka gaśnie, powiem że zdarzyło mi się tak ze 4 razy. Co to może być i czy jest jakiś powód do obaw? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Mozliwe, ze masz obluzowany jakis przewod lub rypniety czujnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Powod do obaw podstawny. Jak masz kanal to wjedz i posprawdzaj styki przy czujnikach i przy pompie ABSu. Almerki maja niestety podatna na korodowanie elektryke. Zrob test test kompa przez opis jaki jest w poradach. A najlatwiej to podjechac poprostu do elektromechanika samochodowego ktory ma pojecie o tym. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dzięki za pomoc, mam kanał także posprawdzam przy najbliższej okazji te styki, jak nic nie pomoże to podjadę do elektryka. P.S. Może psiknąć tam jakimś elektrosolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcos26 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 posprawdzaj kabelki a elektrosolem zawsze mozna psiknac dla pewnosci ze dobrze łaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.