Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jaki to zderzak??N15

Gość andy_czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki maly problem a mianowicie jaki zderzak jest zalozony w mojej almerce(foty w linku ponizej), musze kupic nowy i nie wiem jaki to zderzak czy to jest z wersji przed czy po liftingu.Pytam bo chce przelozyc dokladke do nowego zderzaka stary ulegl zniszczeniu.

moze dokladka pasuje do obu wersji?? dokladka od ms design.

Z gory dzieki za odpowiedzi

witam ponownie, i ponownie pytam o zderzak a konkretnie o dokladke, moge kupic oba zderzaki przed i po lifcie za 200 i 300 zl nowe.Moje pytanie brzmi czy da rade ta dokladke zalozyc do zderzaka przedliftem jesli tak to zaoszczedze 100.

prosze o szybkie odp na dniach jade poz zderzak jade poz zderzak

jak kolwiek ale masz z przed liftingu także śmiało możesz szukać przedliftingowych (ładnieszych) szukać

Kolega ma auto przedliftingowe, ale przedni zderzak ma poliftingowy!

witam ponownie, i ponownie pytam o zderzak a konkretnie o dokladke, moge kupic oba zderzaki przed i po lifcie za 200 i 300 zl nowe.Moje pytanie brzmi czy da rade ta dokladke zalozyc do zderzaka przedliftem jesli tak to zaoszczedze 100.

prosze o szybkie odp na dniach jade poz zderzak jade poz zderzak

Obawiam się, że ta dokłądka będzie pasować wyłącznie do zderzaka poliftingowego. Ma on nieco inny kształt dolnej krawędzi.

Masz jeszcze w opcji zakup zderzaka przedliftingowego z wersji S/SR. Na Allegro chodzą po 150zł, a będze Ci pasował do charakteru autka nawet bez podkładki ;)

wiec opcje takie:

przed liftu bez dokladki lipa wyglad i troche kasy w kieszeni

po lifcie z dokladka i bedzie ok ale 100 w plecy

lub tez zderzak od wersji sr lub gti - zalezy w jakiej cenie

hmmm???

zobaczymy jak bedzie z kasa napewno dam znac jak wyglada furka po zrobieniu pozdro

lub tez zderzak od wersji sr lub gti - zalezy w jakiej cenie

hmmm???

Ja bym obstawiał wersję zderzaka SR lub jak Ci się trafi to GTi ( różni się tylko niewielką dokładką ). Jak już wspominałem do SR kupisz za 150 zł.

Ale coś mi przyszło do głowy. Za 200zł widziałem na Allegro zderzak od GTi Mk2, a do Twojego auta najlepiej pasowałby ten: http://allegro.pl/item135368133_zderzak_pr...n15_tuning.html

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...