Gość andy_czarny Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam Mam taki maly problem a mianowicie jaki zderzak jest zalozony w mojej almerce(foty w linku ponizej), musze kupic nowy i nie wiem jaki to zderzak czy to jest z wersji przed czy po liftingu.Pytam bo chce przelozyc dokladke do nowego zderzaka stary ulegl zniszczeniu. moze dokladka pasuje do obu wersji?? dokladka od ms design. Z gory dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam. zderzak masz po lifcie.+ dokładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Dzieki bardzo pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 jak kolwiek ale masz z przed liftingu także śmiało możesz szukać przedliftingowych (ładnieszych) szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 witam ponownie, i ponownie pytam o zderzak a konkretnie o dokladke, moge kupic oba zderzaki przed i po lifcie za 200 i 300 zl nowe.Moje pytanie brzmi czy da rade ta dokladke zalozyc do zderzaka przedliftem jesli tak to zaoszczedze 100. prosze o szybkie odp na dniach jade poz zderzak jade poz zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 jak kolwiek ale masz z przed liftingu także śmiało możesz szukać przedliftingowych (ładnieszych) szukać Kolega ma auto przedliftingowe, ale przedni zderzak ma poliftingowy! witam ponownie, i ponownie pytam o zderzak a konkretnie o dokladke, moge kupic oba zderzaki przed i po lifcie za 200 i 300 zl nowe.Moje pytanie brzmi czy da rade ta dokladke zalozyc do zderzaka przedliftem jesli tak to zaoszczedze 100.prosze o szybkie odp na dniach jade poz zderzak jade poz zderzak Obawiam się, że ta dokłądka będzie pasować wyłącznie do zderzaka poliftingowego. Ma on nieco inny kształt dolnej krawędzi. Masz jeszcze w opcji zakup zderzaka przedliftingowego z wersji S/SR. Na Allegro chodzą po 150zł, a będze Ci pasował do charakteru autka nawet bez podkładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 wiec opcje takie: przed liftu bez dokladki lipa wyglad i troche kasy w kieszeni po lifcie z dokladka i bedzie ok ale 100 w plecy lub tez zderzak od wersji sr lub gti - zalezy w jakiej cenie hmmm??? zobaczymy jak bedzie z kasa napewno dam znac jak wyglada furka po zrobieniu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 lub tez zderzak od wersji sr lub gti - zalezy w jakiej ceniehmmm??? Ja bym obstawiał wersję zderzaka SR lub jak Ci się trafi to GTi ( różni się tylko niewielką dokładką ). Jak już wspominałem do SR kupisz za 150 zł. Ale coś mi przyszło do głowy. Za 200zł widziałem na Allegro zderzak od GTi Mk2, a do Twojego auta najlepiej pasowałby ten: http://allegro.pl/item135368133_zderzak_pr...n15_tuning.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.