maniek Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam Chciałbym załozyc boczne białe kierunki od mojej N15. Zastanawiam się jakie byłyby najlepsze ?? Czy te z Allegro za 22 pln (bodajże) dają dobry efekt ? nie "zużyją się" po kilku tygodniach?? jakie byście polecili w rozsądnej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrole Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Witam, wczoraj założyłem do mojej Almerki białe kierunkowskazy. Kupiłem właśnie te z Allegro za 22 PLN. Wrażenia : - gorzej wykonane od oryginałów - musiałem trochę popracować pilnikiem bo żarówki nie chciały wejść :sad: Zobaczymy jak będą się sprawdzały po jakimś czasie. Trochę obawiam się o ich szczelność, ale najwyżej wrócę do pomarańczowych... W każdym razie na mojej granatowej Almerce wyglądają super :grin: Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 właśnie, jakies foto proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrole Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Proszę bardzo. Niestety zdjęcia kiepskie bo za ciemno było i samochód (wstyd się przyznać) brudny :sad: Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.