Gość faraonpoland Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam.Byłem na tescie amorow w almerce n 15.Okazalo sie ze sa sprawne ,zarowno jak wachacze i przeguby.Ale jak przejade przez kanał lub dziure to slychac wlasnie jakby amory byly nie sprawne.Co to moze byc?? Moze jakies gumy?? Sam juz niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Sprawdź: sworznie, łączniki stabilizatora i ewentualnie końcówki drążków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam! Miałem podobny objaw co ty,długo z mechanikiem się zastanawialiśmy bo też wydawały się amorki, ale okazało się że to tylny silentblok przedniego wahacza. Wymieniłem go i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.