Gość SzpaQ Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Cześć, czy ktoś się orientuje czy w n16/2003 1.5 jest mata wygłuszająca pod maską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 fabrycznie nie ma ale można sie pokusić o zamontowanie od diesla tylko musisz mieć orginalne kołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonz01 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Nie ma maty, jezeli nie zalezy ci na mocy silnika to zaloz ogrzewajaco-wygluszajaca, na zime jak znalazl, ja mam taka, silnik sie nagrzewa momentalnie (nie przegrzewa) a i rezonans sie zmniejszyl wiec dzwiek silnika poprostu mniej slychac. Koszt ok. 100 zl, nie polecam tanszych mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAFAR Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A ja mam N16 1.8 FL 2003r i pod maską mam fabrycznie zamontowaną jakąś matę o grubości ok 2 mm, czy to jest mata ogrzewająco-wygłuszająca czy tylko atrapa, która nic nie daje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja mam taką matę ale ona jest wykonana z filcu o grubości ok 4mm może w dieslach są inne niż w benzyniakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.