Gość Dantez Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Tylko sie nie wystraszyc jak pisalem dopiero rozpoczynam jego renowacje A puki co nim jezdze bo bardzo dobrze sie do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 no niezla bryczkaa, mam nadzieje ze jeszcze posluzy kilka latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 hoho...to coś takiego jeszcze jeździ życzę owocnej pracy czekamy na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dantez Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 hoho...to coś takiego jeszcze jeździ życzę owocnej pracy czekamy na wyniki Jezdzi jezdzi i nie jedne nowki ze skrzyzowania bierze - 2.8 Diesel 6 garow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Fajne,fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolter Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 Furka jest ok!Najważniejsze to mieć chęci.A można z niej zrobić naprawde fajną GaBloTkE.Przy okazji pozdrówka dla Kielc.Tam się urodziłem .Więc tym bardziej się ciesze że ktoś z Kielc jest z Nami. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dantez Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 a oto moja druga luba juz po remonciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Pieknie wyglada. Dbaj o autko a sluzyc Ci bedzie weirnie :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dantez Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Heh przez to ze mam "lekko" pozbijane przednie migaczo - postojowki postanowilem cos nabyc choc bylo okropnie trudne: A tutaj macie linka do wiekszego zdjecia jak chcecie zobaczyc wiecej szczegulow: http://manciarz.w.interia.pl/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 No i to jest dowód na to, że dla chcącego nic trudnego pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Fajny ten Laurel. Czarny lakier, stylowe alusy i będzie świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dantez Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 dokladnie bedzie czarna perla metalic gruboziarnisty i duze felgi z polerowanym rantem no i troszke nizej bedzie siedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 No miałem w pierwszej chwili napisać, że jeszcze "gleba" by się przydała, ale pomyślałem, że już takie ekstrasy mu wystarczą. Pięknie, pięknie, szykuje się w klubie fajny, stylowy, stary Nissan. Nie myślałeś żeby napisać o nim do GT Classic, poszukują osób, które odnawiają stare autka i może Twoja bryka mogłaby się znaleźć w ogólnopolskim magazynie. Z którego roku ten Laurel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 DANTEZ widze ze lubisz klasyki wyslij mi na priv numer gg pogadamy jest sprawa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 a oto moja druga luba juz po remonciku ] zanim pokazales fotki przeczytalem wszystkie info na Twojej str. i podziwiam CIe. Zadko spotyka sie w takim dobrym stanie Mante...jeszcze tylko jakies stare BBSy i bedzie wygladala jak prawdziwe stare GTI, a co do Nissanka zrob z niego prawdziwa limuzynke czarny kolor i moze troche chromu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 a oto moja druga luba juz po remonciku ] zanim pokazales fotki przeczytalem wszystkie info na Twojej str. i podziwiam CIe. Zadko spotyka sie w takim dobrym stanie Mante...jeszcze tylko jakies stare BBSy i bedzie wygladala jak prawdziwe stare GTI, a co do Nissanka zrob z niego prawdziwa limuzynke czarny kolor i moze troche chromu przdłużyć go jeszcze do wymiarów limuzyny i wozić nowożeńców do slubu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojan Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Stary fajne to to czerwone Niech "gablota mota na opony wstęgę szos..." Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aartekk Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Swietne wózki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 tez mnie kiedys przywialo na ta stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi