Masakra Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) prosze bardzo na alledrogo http://allegro.pl/poduszka-amortyzatora-nissan-primera-p11-wp11-i3696302254.html poduszki po 58zł sa też droższe niby japońskie po 90 od wyboru do koloru i niby gdzie tam jest łożysko chyba coś im sie pokićkało bo nawet z przodu amorek sie nie rusza bo obrót koła jest tam zrobiony na swożniu królewskim czyli 2 łożyskach tak więc dziwny ich katalog :)to nie szmelcwagen Edytowane 25 Listopada 2013 przez Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja kupiłem taką tanią, to pojeździłem na niej kilka miesięcy. I amortyzator wyrwał kielichy z poduszki. Przynajmniej poznałem co to znaczy jeździć bez amortyzatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi