Gość przemdasz Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Witam! Po sprzedaży Hondy i długich poszukiwaniach kupiłem Almere z 2004r silnik 1,5 z przebiegiem 10000 km. Mam gwarancję, którą należy przepisać do 19.X.2007. Auto średnio wyposażone bo wersja visia+, ale... Czy ktoś zagazował tego typu auto i może sie podzielić spostrzeżeniami? Jakia instalka? Ile pali? Czy gazowanie ma sens? pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No cześć Przemek a jednak kupiłeś benzyniaka :razz: . No no prawie nówka pochwal się zdjęciami. Ale jak zagazujesz to możliwe że gwarancja może stracić ważność :roll:. A założenie instalacji LPG to jest nadal opłacalne (jak robisz duże przebiegi). A co do firmy instalacji gazowej to koledzy ci podpowiedzą bo tu już były tematy poruszane zobacz : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21673 http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 No toś chłopie dał w tylną część ciała...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Czy ktoś zagazował tego typu auto i może sie podzielić spostrzeżeniami? Jakia instalka? Ile pali? Czy gazowanie ma sens? Ile chcesz robić kilometrów rocznie ? Pamiętaj że każda nawet najlepsza instalka to jednak taka "proteza" dla silnika. Niektórzy oczywiście są zadowoleni ale wystarczy poczytać forum LPG żeby zobaczyć ile jest też problemów z tym. Jakość paliwa generalnie też pozostawia sporo do życzenia i w jakiś sposób przekłada się to na późniejsze usterki/problemy... Reasumując: jak nie jeździsz dużo - daj sobie spokój z tym LPG :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemdasz Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Co to znaczy ze dalem w tylną część ciała? Czyżby jakis klubowicz ceniłbardziej markę spod znaku H? Szczerze mówiąc H to H. Trzeba się będzie przyzwyczaić. Najgorsza wg mnie jest jakośc plastików Nissana, którą można porównać do fiata. Inaczej się siedzi w tym aucie. Honda lepiej trzymała się drogi i ta zmiana biegów. W Nissanie mam wrazenie jakbym trzymal jakiś cieńki, długi patyk i nim musiał rzucać po całym samochodzi. Biegi mają bardzo długie przełożenia. Na razie to tyle spostrzeżeń. Na plus nissana wyszedł rocznik i przebieg. Za te pieniądze miałbym H z silnikiem o podobnej mocy, ale 3 lata starszą. Niestety jak cczłowiek robi min. 40tys rocznie to trzeba na to zwracać uwagę... pozdrawiam, Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 No i właśnie stąd moje obawy. Kolega sam zauważa co i jak. Uzasadnienie oczywiście bardzo rozsądne. Życzę jednak szczerze fajnej jazdy i jak najmniej kłopotów. Pozdro :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.