Tomaszo Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Wiatm wszystkich!! Jakiś kut... zajumał mi dzisiaj znaczek z tylniej klapy z logo nissana (Krew mnie zalała, bo jeszcze zjab porysował ) i teraz pytanko czym dokleić spowrotem do klaby zeby się w miarę trzymało?? (znaczek kupiłem juz z rozbitego). Czy ktoś próbował na taśmę dwustronną??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 tak spoko bedzie trzymać pamiętaj tylko żeby dobrze odtłuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andwojcik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Miałem ten sam problem. B. gorąco polecam Pattex super fix. Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 gorąco polecam Pattex super fix. Rewelacja. dlaczego rewelacja? Ja bym za mocno tego znaczka ponownie nie przyklejal, w przypadku gdy znajdzie sie nastepny "kolekcjoner" narobi Ci wiecej szkod "szarpiac" sie ze znaczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andwojcik Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 nie chodzi o stałe przytwierdzenie lecz o pewność że nie odpadnie. Moi koledzy mieli problemy w przypadku mocowania taśmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ja mam przyklejony na taśmę 2-stronno prtzylepną taką do przyklejania listew do drzwi i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 tak jak fabrycznie - taśma 2 stronna i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.