Gość bass4you Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Witam, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem (a może już nie) nissana almery n15 97 2.0 D. Odstawilem samochodzik do mechanika w celu wymiany olejów itd... a tu Pan do mnei mowi ze trzeba wymienić Tulejke przy pompie wtryskowej !! Czy ktos wie czym to smierdzi tzn ile to bedzie mnie kosztowac i czy znacie dobrego speca ktory to moze zrobic w okolicach krakowa ??? pozdrawiam i dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 trzeba wymienić Tulejke przy pompie wtryskowej !! Witam. Na prawdę nie mam pojęcia o jaką część PANU MECHANIKOWI chodzi i nie wiem, czy na tym forum ktoś na 100% odgadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bass4you Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 jutro jade po auto wiec dowiem sie dokladnie co i jak, cos mi tlumaczyl ale niezbyt jasno, zapamietalem tylko nazwe, a czy mozecie polecic dobrego mechanika w krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.