Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

W P11 GX z silnikiem SR20DE moc 150 KM!!

Gość longin27
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to, że nie mam GT to wiedziałem od początku.

1.zrobiłem teścik i nie dochodzi do 7tyś. przy 6800 przerywa

2.nie mam czarnej pokrywy

3.mam GX

Problem tylko w tym, że mam wpisane w karcie 110kW a czytnik VIN wypluł SR20DE.

Podjadę do ASO i zapytam co oni na to a na koniec zaliczę hamownię i wtedy będzie koniec tamatu dla mnie. Bo z tego co mówicie by znaczyło, że gościowi który ją kupił w salonie (w Warszawie) wpisali z sufitu moc silnika :|

PS. A czym, tak w ogóle, się różni SR20DE od SR20De?

PS. A Tobie Coobcio na priva prześlę "dowody rzeczowe" w sprawie, OK? :)

no i byłem dziś w Nissanie ale żaden komputer nie podał z VIN-u mocy mojego silnika :)

jeszcze jeden gościu z serwisu ma się dowiedzieć z dobrze poinformowanych źródeł jak i co :? bo też się zdziwił jak zobaczył co mam wpisane w karcie :shock:

ale kaszana, żeby w firmowym serwisie nie potrafili ustalić mocy sprzedawanego przez siebie silnika :oops:

Czy ktoś zna namiar na hamownię w Kielcach lub woj. ŚWIĘTOKRZYSKIM :?:

Chyba mnie nie lubisz... Sugerowałem Ci, żebyś podjechał do Kałuży na Sobieskiego, ew. przedzwonił do którejś z firm tuningowych (HBM, OST) i zapytał. Oni na pewno wiedzą gdzie "schamić" autko.

akarczma, tak mi sie przypomnialo patrzac na twoj avatar: widziales moze filmik z hayabusa turbo ? :D 500KM... i fajnie okreslona predkosc maks: "enough"

ten typ pochodzi ze skandynawii, Ghost Rider, co roku najnowsze modele suzuki gsx-r podkreca i kreci filmy, jezdzi po ulicach bardzo szybko, ucieka policji itp,przerobil tez czarna subaru impreze i latal po ulicach, spoko ziom.

ale wracajac do tematu, Ghost Rider tez nie wie jak odczytac VIN:-)

Osobiście widziałem jego filmiki i jestem pod wrażeniem gostka, podobał mi się jego filmik jak był na zlocie w Finlandii nie pamiętam gdzie dokładnie i jaja sobie robił z policji biedaki w radiowozach jebca dostawali bo dymał ich jak chciał i nakręcił to.

Ghost Rider rulez

Pozdrawiam

Chyba mnie nie lubisz... Sugerowałem Ci, żebyś podjechał do Kałuży na Sobieskiego, ew. przedzwonił do którejś z firm tuningowych (HBM, OST) i zapytał. Oni na pewno wiedzą gdzie "schamić" autko.

Przestań Stranger, dlaczego miałbym Cię nie lubić :) Do Kałuży bym podjechał ale teraz nie jestem czasowy :sad: Zapytałem tutaj bo może ktoś zna konkretny namiar. O widzisz :!: :!: HBM jest 300 m od mojego domu :!: :!: Tu będzie łatwiej zapytać.

Drąże temat bo mnie wku..., że jakiś dupek wpisał w papiery głupotkę i moi poprzednicy jeżdzili kilka lat w przekonaniu, że mają 110kW i jeszcze mnie wciskają to jako pewniak a ja się niezdrowo podniecam. Postanowiłem to ustalić i mieć dowód na piśmie - w ostateczności wykres z hamowni - może flaszkę wygram ;)

Kupiłem to autko bo jest przestronne i moje przedszkole będzie miało się gdzie pomieścić :-))) no a moc silnika... fajnie by było mieć te 150 KM

PS. kmink Ty masz GT, o którym pisze akarczma? Bo widzę, że się uśmiechasz :lol:

dupek nie dupek, jak już wczesniej wspominałem moc wpisana w papierach nie powinna być brana pod uwagę, nie raz bylo wpisane ze ktośc w 2.0 ma 85KW a miał 130KM shamowane...

Masz 130tkę... shamuj i pokaż wykres jako dowód dla poprzednich właścicieli.

W HBM powiedzieli, że najbliższa hamownia dla ludzi z Kielc jest w Krakowie :) :sad: - to jakby kogoś od nas to interesowało :idea:

Ja jednak chyba wcześniej zawitam do stolicy

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI W TYM TEMACIE :-)))