kmink Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 tez jak przeczytałem że pokrywa szara to wiedziałem że to nie GT ale może to jakaś tajemnicza wersja XGT? :grin: iech właściciel sie wypowie może już sprawdził auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 to, że nie mam GT to wiedziałem od początku. 1.zrobiłem teścik i nie dochodzi do 7tyś. przy 6800 przerywa 2.nie mam czarnej pokrywy 3.mam GX Problem tylko w tym, że mam wpisane w karcie 110kW a czytnik VIN wypluł SR20DE. Podjadę do ASO i zapytam co oni na to a na koniec zaliczę hamownię i wtedy będzie koniec tamatu dla mnie. Bo z tego co mówicie by znaczyło, że gościowi który ją kupił w salonie (w Warszawie) wpisali z sufitu moc silnika PS. A czym, tak w ogóle, się różni SR20DE od SR20De? PS. A Tobie Coobcio na priva prześlę "dowody rzeczowe" w sprawie, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ja to wiem i ty to wiesz :wink: a jak to sprawdzic to najprostsza sprawa wystarczy przeczytac watek i zobaczyc że longin27 napisał iż ma szarą znawco napisz cos na temat pajacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Spoko spoko... Ps. to nie żadkość że jest błędnie podana moc w karcie pojazdu... Nie ma co się łudzić masz zwykłą 130tkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Spoko spoko...Ps. to nie żadkość że jest błędnie podana moc w karcie pojazdu... Nie ma co się łudzić masz zwykłą 130tkę... He, he, mnie nie uwierzył na słowo A temat rozgrzebaliśmy dość głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A jaki kolor ma pokrywa w GT? Ja mam zwykłą wersję 130KM ale jestem ciekaw co ma GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A jaki kolor ma pokrywa w GT? Ja mam zwykłą wersję 130KM ale jestem ciekaw co ma GT. W P10 GT ma czerwoną pokrywę. W P11 czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 napisz cos na temat pajacu. no, dalej, dalej dowartościuj się, pokaż jaki z Ciebie burak EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 napisz cos na temat pajacu. no, dalej, dalej dowartościuj się, pokaż jaki z Ciebie burak EOT qr** takie rzeczy to na priva a nie tutaj!!! po h... sie takimi bzdurami przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 gt to kupa, myslales ze masz gt a tu jeszcze wieksza kupa. hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 gt to kupa, myslales ze masz gt a tu jeszcze wieksza kupa. hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 akarczma, tak mi sie przypomnialo patrzac na twoj avatar: widziales moze filmik z hayabusa turbo ? 500KM... i fajnie okreslona predkosc maks: "enough" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no i byłem dziś w Nissanie ale żaden komputer nie podał z VIN-u mocy mojego silnika jeszcze jeden gościu z serwisu ma się dowiedzieć z dobrze poinformowanych źródeł jak i co :? bo też się zdziwił jak zobaczył co mam wpisane w karcie :shock: ale kaszana, żeby w firmowym serwisie nie potrafili ustalić mocy sprzedawanego przez siebie silnika :oops: Czy ktoś zna namiar na hamownię w Kielcach lub woj. ŚWIĘTOKRZYSKIM :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Czy ktoś zna namiar na hamownię w Kielcach lub woj. ŚWIĘTOKRZYSKIM :?: Chyba mnie nie lubisz... Sugerowałem Ci, żebyś podjechał do Kałuży na Sobieskiego, ew. przedzwonił do którejś z firm tuningowych (HBM, OST) i zapytał. Oni na pewno wiedzą gdzie "schamić" autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 akarczma, tak mi sie przypomnialo patrzac na twoj avatar: widziales moze filmik z hayabusa turbo ? 500KM... i fajnie okreslona predkosc maks: "enough" ten typ pochodzi ze skandynawii, Ghost Rider, co roku najnowsze modele suzuki gsx-r podkreca i kreci filmy, jezdzi po ulicach bardzo szybko, ucieka policji itp,przerobil tez czarna subaru impreze i latal po ulicach, spoko ziom. ale wracajac do tematu, Ghost Rider tez nie wie jak odczytac VIN:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Osobiście widziałem jego filmiki i jestem pod wrażeniem gostka, podobał mi się jego filmik jak był na zlocie w Finlandii nie pamiętam gdzie dokładnie i jaja sobie robił z policji biedaki w radiowozach jebca dostawali bo dymał ich jak chciał i nakręcił to. Ghost Rider rulez Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Czy ktoś zna namiar na hamownię w Kielcach lub woj. ŚWIĘTOKRZYSKIM :?: Chyba mnie nie lubisz... Sugerowałem Ci, żebyś podjechał do Kałuży na Sobieskiego, ew. przedzwonił do którejś z firm tuningowych (HBM, OST) i zapytał. Oni na pewno wiedzą gdzie "schamić" autko. Przestań Stranger, dlaczego miałbym Cię nie lubić Do Kałuży bym podjechał ale teraz nie jestem czasowy :sad: Zapytałem tutaj bo może ktoś zna konkretny namiar. O widzisz :!: :!: HBM jest 300 m od mojego domu :!: :!: Tu będzie łatwiej zapytać. Drąże temat bo mnie wku..., że jakiś dupek wpisał w papiery głupotkę i moi poprzednicy jeżdzili kilka lat w przekonaniu, że mają 110kW i jeszcze mnie wciskają to jako pewniak a ja się niezdrowo podniecam. Postanowiłem to ustalić i mieć dowód na piśmie - w ostateczności wykres z hamowni - może flaszkę wygram Kupiłem to autko bo jest przestronne i moje przedszkole będzie miało się gdzie pomieścić :-))) no a moc silnika... fajnie by było mieć te 150 KM PS. kmink Ty masz GT, o którym pisze akarczma? Bo widzę, że się uśmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dupek nie dupek, jak już wczesniej wspominałem moc wpisana w papierach nie powinna być brana pod uwagę, nie raz bylo wpisane ze ktośc w 2.0 ma 85KW a miał 130KM shamowane... Masz 130tkę... shamuj i pokaż wykres jako dowód dla poprzednich właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 W HBM powiedzieli, że najbliższa hamownia dla ludzi z Kielc jest w Krakowie :sad: - to jakby kogoś od nas to interesowało :idea: Ja jednak chyba wcześniej zawitam do stolicy DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI W TYM TEMACIE :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 i auto wreszcie shamowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 i auto wreszcie shamowane ? nie, nie jeszcze nie. ale pochwalę się wynikami jak zawitam do stolicy. specjalnie żeby się shamować nie będę jechał <brak czasu :sad: > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi