Gość zberek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Realnie po przejechaniu 5000 km. Doszedlem ze moja NAVARA z EURO 4 i automatem spala w trasie: do 100km/h - 10,5l. do 120km/h. - 11l do 140km/h - 12,5l wiecej - 13,5l W miescie dochodzi do 15l. (tylko miescie) Cykl mieszany srednio 12,5l. Szczerze to spodziewałem sie mniej ale i tak nie jest zle. Podomierz prawdziwe czołgi palą 200l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 spokojnie, po 10kkm zejdzie troche o może litr, ale przy najwyższych prędkosciach to niestety tyle bedzie , powyżej 140 km/h - 12,5 niewyjęte. I tak jest nieźle W błocie i górach 12,5 l/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 zberek, to jak pół litra (bez skojarzeń) od twoich wyników to otrzymasz moje z manualem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi