Gość wielkimisiek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 witam mam pytanko mam p10 i chciałem sie dowiedzieć gdzie znajduje sie filtr powietrza jest tak jak w p11 pod schowiem?? Mam jeszcze jedno pytanie czy jak wymnienie filtr powietrza wpłynie to też na dmuchanie cieplejszego powietrza.........prosze o odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 P10 nie ma takiego filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wielkimisiek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 hmmm tzn cze to bedzie ..........termostat?? P.S. to są twoje zagary w tej p10 mam takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 To są moje zegary podświetlone diodami. A tak w ogóle to zrobiłem coś w formie filtra kabinowego. Po odkręceniu wycieraczek , plastikowej obudowy oraz blachy , która znajduje się nad wlotem powietrza do kabiny moim oczom ukazał się otwór w kształcie pólksiężyca. Ma on dookoła dość wysoki kołnierz a wewnątrz kołnierza jest rant , który doskonale wykorzystałem. Przyciąłem sobie siatkę , taką jak wkłada się w zderzaki (biorę ją ze starych filtrów powietrza od ciężarówek) , trochę większą niż ten otwór. Następnie wcisnąłem ją do tego otworu tak żeby oparła się na rancie , boki siatki ładnie się doginają w kształt otworu. Potem wziąłem włókninę (to taki filtr podobny jak w okapach kuchennych , tyle że gruby jakieś 2 cm.) , dociąłem do otworu (oczywiście z naddatkiem) i włożyłem na tą siatkę wciśniętą w otwór. Dałem 2 warstwy. W ten oto sposób dorobiłem się filtra kabinowego w Primerze P10. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.